ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στενεύουν τα περιθώρια για τον δολοφόνο του Μιχάλη

Έρευνα σε τρία επίπεδα για τον εντοπισμό του

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμού του ατόμου που δολοφόνησε τον Μιχάλη Κατσούρη κατά τη διάρκεια των αιματηρών επεισοδίων στη Νέα Φιλαδέλφεια, έξω από την OPAP Arena, την 7η Αυγούστου.

Συγκεκριμένα εξελίσσονται σε τρία επίπεδα, την ώρα που οι 105 κατηγορούμενοι που προφυλακίστηκαν μεταφέρθηκαν σε 16 σωφρονιστικά ιδρύματα της χώρας.

Οι αρχές περιμένουν την Τετάρτη τα αποτελέσματα των δειγμάτων DNA που έλαβαν από τους κατηγορούμενους, ενώ ταυτόχρονα ανοίγουν τα κατασχεμένα κινητά, ενώ εξετάζουν βίντεο και φωτογραφίες από τα επεισόδια. Παράλληλα, άνδρες του τμήματος Αθλητικής βίας χτενίζουν όλους τους σταθμούς από τα σύνορα έως την Αθηνά για επιπλέον βιντεοληπτικό υλικό από τη διαδρομή των Κροατών νεοναζί χούλιγκανς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βάρος πέφτει σε 5-6 βασικούς υπόπτους, αναζητώντας έναν άνδρα ψηλό, εύσωμο, με καλυμμένα χαρακτηριστικά και τατουάζ στο λαιμό, καθώς δεν μπόρεσαν να τον ταυτοποιήσουν από το υλικό που έχουν εξετάσει.

Πάντως, τα δείγματα DNA ενδέχεται να μπερδέψουν την υπόθεση, καθώς στο σημείο υπάρχουν και ίχνη από άτομα που πήγαν να βοηθήσουν τον 29χρονο.

Οι δραματικές τελευταίες στιγμές

Διαδοχικά βίντεο-ντοκουμέντο, που φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο ΣΚΑΪ, καταγράφουν τις τελευταίες στιγμές του Μιχάλη Κατσούρη.

Ο 29χρονος εμφανίζεται για πρώτη φορά σε βίντεο να τρέχει να αποφύγει τους χούλιγκανς της κροάτικης Ντιναμό Ζάγκρεμπ και των συνεργατών τους. Στην προσπάθειά του αυτή, δέχεται χτυπήματα με καδρόνι.

Λίγο αργότερα, με μπλε μπλούζα καταγράφεται να βγάζει το κράνος του και να κοιτά το αριστερό του χέρι, στο οποίο φαίνεται πως έχει δεχθεί ήδη τη μαχαιριά. Οι κινήσεις του έχουν βαρύνει σημαντικά πλέον.

Με δυσκολία στην κίνηση και μια πιθανή ζαλάδα που διαφαίνεται από το ότι πέφτει πάνω σε περαστικό, φτάνει στο περίπτερο, στου οποίου το πίσω μέρος φαίνεται να κρύβεται για να γλιτώσει μια νέα επίθεση.

Λίγη ώρα αργότερα έχει πλέον καταρρεύσει και η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση