ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σοκ - Σίδνεϊ: Βρέφος 9 μηνών μαχαίρωσε ο δράστης της επίθεσης

Δείτε τον να περιφέρεται με το μαχαίρι στο εμπορικό κέντρο

Ακόμη και ένα βρέφος έβαλε στο στόχαστρό του ο δράστης της επίθεσης σε πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο στο Σίδνεϊ.

Δύο αδέλφια περιέγραψαν το πώς βοήθησαν μια μητέρα και το μόλις 9 μηνών μωρό της, που μαχαίρωσε ο δράστης στο εμπορικό κέντρο Bondi Junction Westfield στο Σίδνεϊ λίγο πριν από τις 4 το απόγευμα, τοπική ώρα.

Άνθρωποι που είχαν πάει στο εμπορικό για τα ψώνια τους περιέγραψαν ότι άκουσαν μια μητέρα να ουρλιάζει καθώς ένας άνδρας έτρεξε προς το μέρος της.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι ο άνδρας αυτός πυροβολήθηκε αφού προηγουμένως είχε καταφέρει να μαχαιρώσει ανυποψίαστους ανθρώπους.

«Το μωρό δέχτηκε μαχαιριές» δήλωσε ο ένας αυτόπτης μάρτυρας στο 9News. «Η μαμά μαχαιρώθηκε επίσης και ήρθε με το μωρό και μου το έδωσε». Ο άλλος μάρτυρας είπε ότι προσπαθούσαν να συμπιέσουν το τραύμα στο μωρό για να σταματήσουν την αιμορραγία. «Υπάρχει πολύ αίμα στο πάτωμα... Ελπίζω το μωρό να είναι καλά», είπαν. Τα αδέρφια ψώνιζαν πριν βγει η μητέρα αιμόφυρτη.

Μια άλλη εργαζόμενη και οι συνάδελφοί της φοβόντουσαν για τη ζωή τους. Είπε ότι άκουσε τις κραυγές της μητέρας και στη συνέχεια κλειδώθηκε σε μια αποθήκη μαζί με τους συναδέλφους της.

«Ήταν τόσο τρομακτικό... Ειλικρινά εύχομαι η μητέρα να είναι καλά γιατί αυτή τη κραυγή, δεν μπορώ να τη βγάλω από το μυαλό μου».

Βίντεο που ανέβηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειχναν πολλούς ανθρώπους να εγκαταλείπουν τρέχοντας το εμπορικό κέντρο για να σωθούν από τη μανία του δράστη.

 

Ένας εργαζόμενος σε παντοπωλείο του εμπορικού κέντρου δήλωσε στο 9News ότι τον άφησαν να βγει από το εμπορικό κέντρο λίγο μετά τις 4.30 μ.μ.

«Μου τηλεφώνησε η φίλη μου, μου είπε ότι η μητέρα της εργάζεται στον επάνω όροφο, στο επίπεδο τρία, και μου είπε: "Κοίτα, σε παρακαλώ πρόσεχε, ακούγονται πυροβολισμοί"», είπε.

«Δεν μπορούσα να την ακούσω καλά, οπότε βγήκα έξω. Άρχισα να ακούω ένα πυροβολισμούς». «Η αντίδρασή μου ήταν να βάλω όλους τους πελάτες μέσα και να κλείσω την πόρτα του καταστήματος».

Πηγή: protothema 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση