ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σοκ! Νάρκωνε τη γυναίκα του και τραβούσε βίντεο να τη βιάζουν άγνωστοι

Μία φρικτή υπόθεση έχει σοκάρει τη Γαλλία

Μία ιστορία φρίκης και διαστροφής είδε το φως της δημοσιότητας στη Γαλλία, με έναν άνδρα να κατηγορείται ότι επί δέκα χρόνια νάρκωνε τη σύζυγό του και την έκανε «δώρο» σε 83 αγνώστους, που έρχονταν στο σπίτι τους και τη βίαζαν. Η γυναίκα κατέρρευσε όταν τις έδειξαν εικόνες και είπε στους αστυνομικούς ότι είχε υποθέσει ότι οι βιασμοί ήταν «ένα όνειρο».

Η ασύλληπτη αυτή υπόθεση έχει σοκάρει τη Γαλλία, με τον δράστη (γνωστό μόνον ως Ντομινίκ Π.) να φέρεται να εντόπιζε τους βιαστές της γυναίκας του μέσω του online forum «à son insu» («Εν Αγνοία της»), όπου οι χρήστες συζητούν πώς διαπράττουν σεξουαλικές επιθέσεις στις ανυποψίαστες συντρόφους τους, και μάλιστα κατέγραφε τους βιασμούς και αποθήκευε τα βίντεο σε φάκελο με τίτλο «κακοποιήσεις» σε ένα «φλασάκι USB».

Σύμφωνα με την Daily Mail, από τους βιαστές έχουν ταυτοποιηθεί και συλληφθεί 51 άνδρες ηλικίας από 26 έως 73 ετών, μεταξύ των οποίων δημόσιοι υπάλληλοι, στρατιώτες, οδηγοί ασθενοφόρων, νοσοκόμοι, φορτηγατζήδες, ένας δημοσιογράφος, ένας δημοτικός σύμβουλος και ένας πυροσβέστης. Στους συλληφθέντες απαγγέλθηκαν κατηγορίες για τον βιασμό της «Φρανσουάζ», της γυναίκας του συνταξιούχου με την οποία ήταν παντρεμένος επί 50 χρόνια. Τουλάχιστον 92 περιστατικά βιασμών της ανυποψίαστης γυναίκας καταγράφηκαν από το 2011 μέχρι το 2020.

Μέχρι στιγμής έχουν ταυτοποιηθεί 51 άτομα που πιστεύεται ότι επισκέφθηκαν το σπίτι του ζευγαριού στο χωριό Μαζάν της νοτιοανατολικής Γαλλίας το διάστημα 2011-2020 για να βιάσουν τη γυναίκα

Η «Φρανσουάζ» (το ψευδώνυμο που χρησιμοποιούν οι γαλλικές Αρχές αναφερόμενες στο θύμα), η οποία διανύει την έκτη δεκαετία της ζωής της, κατέρρευσε όταν είδε οπτικό υλικό με την κτηνωδία που υπέστη με την «άδεια» του συζύγου της. Οι Αρχές συνεχίζουν να συγκεντρώνουν στοιχεία για τις ταυτότητες των υπόπτων, ωστόσο μέχρι στιγμής έχουν ταυτοποιηθεί 51 άτομα που πιστεύεται ότι επισκέφθηκαν το σπίτι του ζευγαριού στο χωριό Μαζάν της νοτιοανατολικής Γαλλίας το διάστημα 2011-2020 για να βιάσουν τη γυναίκα.

Το χρονικό της φρίκης

Ο Ντομινίκ Π. φέρεται να νάρκωνε τη γυναίκα του ρίχνοντας στο φαγητό της το αγχολυτικό φάρμακο Témesta (Lorazepam) και στη συνέχεια καλούσε τους άνδρες να τη βιάσουν ενώ η γυναίκα ήταν αναίσθητη στο σπίτι τους. Μάλιστα, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που κατακλύζουν τα γαλλικά μίντια, ο άνδρας φέρεται να προέτρεπε τους βιαστές της γυναίκας του να μην χρησιμοποιούν καν προφυλακτικό, με αποτέλεσμα η «Φρανσουάζ» να έχει κολλήσει 4 αφροδίσια νοσήματα και να αντιμετωπίζει σοβαρά γυναικολογικά προβλήματα.

Μάλιστα, όπως μεταδίδουν τα γαλλικά Μέσα Ενημέρωσης, οι διεστραμμένες πράξεις του συνταξιούχου αποκαλύφθηκαν κατά τύχη, καθώς το 2020 συνελήφθη να βιντεοσκοπεί με κρυφή κάμερα γυναίκες που άλλαζαν ρούχα σε δοκιμαστήριο ενός σουπερμάρκετ στο Καραπαντρά. Η έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του αποκάλυψε την κάμερα της φρίκης και δεκάδες βίντεο όπου είχαν καταγραφεί οι βιασμοί της συζύγου του.

Ενδεικτικό της διαστροφής του είναι πως σχεδόν όλοι οι βιασμοί της γυναίκας κινηματογραφήθηκαν και τα βίντεο διατηρήθηκαν στο αρχείο με ημερομηνία, όνομα και τη φύση της σεξουαλικής πράξης, σύμφωνα με στοιχεία της εισαγγελίας. Εκατόν είκοσι οκτώ εικόνες κατασχέθηκαν από την αστυνομία συνολικά, με 92 βιασμούς να αποδεικνύονται.

Πέραν της φρικιαστικής σεξουαλικής κακοποίησης στην οποία υπέβαλε τη γυναίκα του για χρόνια ο Ντόμινικ Π. θεωρείται ύποπτος και για πολλά άλλα εγκλήματα, με τις Αρχές να συμπληρώνουν σιγά σιγά το παζλ του σκοτεινού παρελθόντος του. Από τις πιο σοβαρές κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι αυτή του βιασμού και της δολοφονίας της 23χρονης κτηματομεσίτριας Σοφι Ναρμ που βρέθηκε νεκρή σε ένα διαμέρισμα στο Παρίσι το 1991. Η γυναίκα είχε ναρκωθεί, στραγγαλιστεί και μαχαιρωθεί στο στήθος.

«Γυναίκα του είναι, ό,τι θέλει την κάνει...»

Ο συνήγορος ενός εκ των βιαστών υποστήριξε ότι κάποιοι εκ των δραστών πίστευαν πως η γυναίκα «παρίστανε» ότι ήταν αναίσθητη στο πλαίσιο ενός σεξουαλικού παιχνιδιού. Αλλά οι επιθεωρητές της αστυνομίας αντέτειναν ότι οι ύποπτοι πρέπει να γνώριζαν ότι το θύμα ήταν ναρκωμένο, αφού ο άνδρας της υποστήριξε ότι τους ενημέρωνε πριν από κάθε βιασμό.

Είναι χαρακτηριστικό πως ένας από τους υπόπτους που έχουν συλληφθεί αρνήθηκε ότι η πράξη του αποτελούσε βιασμό αντιτείνοντας το «ατράνταχτο» επιχείρημα: «γυναίκα του είναι, ό,τι θέλει την κάνει»...

Κάποιοι από τους βιαστές ήταν τακτικοί επισκέπτες στο σπίτι του ζευγαριού. Ο συνταξιούχος φέρεται να τους ζητούσε να σταθμεύουν τα αυτοκίνητά τους μακριά από το σπίτι και να προσέχουν να μην ξυπνήσουν τη γυναίκα του με δυνατές οσμές, όπως αρώματος και καπνού.

Ο Ντομινίκ Π, στο μεταξύ, φέρεται να είπε στους ανακριτές ότι αγαπάει ακόμα τη γυναίκα του, αποκαλώντας την, μάλιστα, «αγία»! «Ήταν η πρώτη του αγάπη, πράγματι η μόνη αγάπη της ζωής του», ισχυρίστηκε η δικηγόρος του, Μπεατρίς Ναβάρο.

Η δίκη αναμένεται να γίνει τον ερχόμενο χρόνο και ο συνταξιούχος απειλείται με κάθειρξη έως και 20 ετών, σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ.

ΠΗΓΗ: reader.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση