ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σκότωσε τη γυναίκα του γιατί είχε σχέση με κολλητό του

Ο γάμος τους διαλύθηκε, εκείνη πήγε διακοπές με έναν από τους καλύτερούς του φίλους κι εκείνος τη σκότωσε και μετά αυτοκτόνησε

Μια νέα υπόθεση γυναικοκτονίας απασχολεί τα βρετανικά ΜΜΕ. Η Ρόουζ Τζόμπσον, 69 ετών, έπεσε νεκρή όταν την πυροβόλησε ο ηλικιωμένος, εν διαστάσει σύζυγός της, Ρόμπερτ Τζόμπσον, 84 ετών. Ο δράστης στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε. Η ιστορία τους συνοψίζεται ως εξής: Ο γάμος τους διαλύθηκε, εκείνη πήγε διακοπές με έναν από τους καλύτερούς του φίλους και σύμφωνα με φήμες ξεκίνησε σχέση με αυτόν τον άνδρα, κι εκείνος τη σκότωσε και αυτοκτόνησε.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας Daily Mail στην διαδικτυακή της έκδοση, η Ρόουζ είχε πρόσφατα συνάψει σχέση με έναν από τους στενότερους φίλους του εν διαστάσει συζύγου της.

Ζούσαν σε ένα μικρό χωριό επί πάνω από τρεις δεκαετίες

Το έγκλημα συνέβη στην κατοικία του ζεύγους στο χωριό Θόρντον Κέρτις, στο βόρειο Λίνκονσιρ, όπου διατηρούσαν επιχείρηση σκοτευτηρίου. Ζούσαν εκεί επί πάνω από τρεις δεκαετίες.

Το ζευγάρι ήταν δημοφιλές στην μικρή κοινότητα και γνωστό σε όλους. Το τελευταίο διάστημα ο Τζόμπσον ζούσε χωριστά από τη σύζυγό του στο κοντινό χωριό Ιστ Χάλτον. Είχε μετακομίσει εκεί στην αρχή του καλοκαιριού.

Τότε είχε εκμυστηρευτεί σε έναν φίλο του ότι ένιωσε σαν να του έριξαν "μαχαιριά στην πλάτη" από τον 69χρονο φίλο του Πιτ Χρίνικ με τον οποίο είχε μάθει ότι η σύζυγός του είχε συνάψει ερωτική σχέση.

Ο συντοπίτης του δράστη μίλησε στη βρετανική εφημερίδα υπό καθεστώς ανωνυμίας: "Νομίζω ότι ο Ρόμπερτ ένιωσε εξαπατημένος που ο Πιτ είχε αρχίσει να βλέπει τη Ρόουζ επειδή ήταν φίλοι εδώ και πολύ καιρό. Ήταν πολύ κοντά. Ο Ρόμπερτ δίδαξε στην πραγματικότητα τον Πιτ σκοποβολή και όταν ο Ρόμπερτ υπέφερε από προβλήματα υγείας πριν από μερικά χρόνια, ο Πιτ ήταν ένας από αυτούς που τον βοήθησαν. Ο Πιτ και η Ρόουζ γνώριζαν ο ένας τον άλλον από το σκοπευτήριο. Γνωρίζονται εδώ χρόνια. Ο Πιτ πήγαινε εκεί με την πρώην γυναίκα του".

Ο γάμος τους διαλύθηκε, εκείνη πήγε διακοπές με έναν από τους καλύτερούς του φίλους κι εκείνος τη σκότωσε και αυτοκτόνησε

Ο άνθρωπος που έκανε τις αποκαλύψεις είπε επίσης ότι "όταν ο γάμος της Ρόουζ και του Ρόμπερτ διαλύθηκε, εκείνη και ο Πιτ ήρθαν πιο κοντά. Πριν από λίγες εβδομάδες πήγαν μαζί διακοπές στην Τενερίφη".

Και πρόσθεσε ότι "η Ρόουζ είχε πει ότι θα πήγαινε διακοπές με φίλους της αλλά όταν επέστρεψε εκμυστηρεύτηκε σε κάποιον κοινό γνωστό ότι στην πραγματικότητα είχε πάει διακοπές με τον Πιτ και ότι είχαν σχέση".

Ο συγχωριανός συμπλήρωσε ότι "ήταν πολύ νωρίς, δεν ήταν πολύ καιρό μαζί και δεν είμαι σίγουρος πόσο επίσημα ήταν όλα, αλλά ο Ρόμπερτ ζήλευε πολύ και το πήρε πολύ άσχημα. Μου είπε "Με έχει μαχαιρώσει στην πλάτη ο Πιτ".

Ο Πιτ Χρίνικ, συνταξιούχος πρώην υπεύθυνος πρατηρίου καυσίμων, είχε παντρευτεί στο παρελθόν τρεις φορές. H Daily Mail τον αναζήτησε αλλά εκείνος δεν θέλησε να μιλήσει στους δημοσιογράφους. Στο μικρό χωριό όλοι είναι σοκαρισμένοι και μιλούν για έναν γάμο που είχε τελειώσει τονίζοντας ότι ο δράστης δεν είχε κανένα δικαίωμα να ζηλεύει την πρώην γυναίκα του.

ΠΗΓΗ: thetoc.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση