ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Σκότωσα τον πατέρα μου γιατί θα με σκότωνε εκείνος»

Σοκάρει η κυνική ομολογία του 38χρονου

Κυνικά ομολόγησε στους αστυνομικούς ο 38χρονος από την Αρτα ότι δολοφόνησε τον 65χρονο πατέρα του με μια πέτρα στο κεφάλι.

Ο διάλογος που εκτυλίχθηκε κατά την ομολογία του 38χρονου ήταν ο εξής:

Αστυνομικός: "Γιατί σκότωσες τον πατέρα σου;"
Γιος: "Γιατί θα με σκότωνε εκείνος"
Αστυνομικός: "Γιατί θα σε σκότωνε ο πατέρας σου;"
Γιος: "Γιατί έτσι. Θα με σκότωνε"

Σε μαντρί βρέθηκε ο 38χρονος, σε άθλια κατάσταση η σορός του 65χρονου

Ο 38χρονος στη συνομιλία του που είχε με τους αστυνομικούς ομολόγησε το άγριο έγκλημά του

Υπενθυμίζεται ότι ύστερα από θρίλερ μιας εβδομάδας κατά τα οποίο πατέρας και γιος αγνοούνταν εντοπίστηκε σήμερα αρχικά ο 38χρονος ζωντανός σε μαντρί στην περιοχή Μαραθιάς Φωκίδας και λίγο αργότερα, σε κοντινό σημείο ο 65χρονος νεκρός. Τον 38χρονο φέρεται να εντόπισε στο μαντρί του βοσκός ο οποίος στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία.

Η σορός του 65χρονου βρέθηκε σε κοντινό σημείο, σε έναν δασικό δρόμο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν σε εξαιρετικά κακή κατάσταση, είχε ακόμη και δαγκωματιές από άγρια ζώα και δεν ήταν δυνατό σε πρώτη φάση να διαπιστωθεί το τι είχε συμβεί. Ηταν διακριτό ωστόσο ένα τραύμα στο κεφάλι για το οποίο ρώτησαν τον 38χρονο γιο αν γνωρίζει τι είναι.

Ο 38χρονος στη συνομιλία του που είχε με τους αστυνομικούς ομολόγησε το άγριο έγκλημά του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 38χρονος ήταν σε γενικές γραμμές καλά στην υγεία του, ωστόσο έμοιαζε κάπως αποπροσανατολισμένος και πιθανότατα αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Βοσκός της περιοχής υποστήριξε ότι τον είχε συναντήσει να περιπλανιέται και όταν τον ρώτησε τι γυρεύει εκεί του απάντησε πως είχε πάει για ορειβασία. Τις τελευταίες ημέρες ο 38χρονος φέρεται να περιπλανιόταν σε κοντινά ποιμνιοστάσια και χωριά αναζητώντας τροφή και νερό. Περιπλανιόταν πεζός καθώς φαίνεται ότι του είχε τελειώσει η βενζίνη στο αυτοκίνητο. Το αυτοκίνητό τους βρέθηκε σε ένα πιο ορεινό σημείο από αυτό που εντοπίστηκαν πατέρας και γιος.

Πατέρας και γιος αγνοούνταν εδώ και μια εβδομάδα. Τα ίχνη τους χάθηκαν ενώ βρίσκονταν καθ' οδόν από την Λαμία προς την Αρτα και έκτοτε στήθηκε τεράστια επιχείρηση για τον εντοπισμό τους.

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση