ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σάλος: Παντρεμένη καθηγήτρια αποπλάνησε 14χρονο μαθητή

ΗΠΑ: Απειλείται με 50 χρόνια κάθειρξη

Σάλο έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη της Βιρτζίνια των ΗΠΑ η ομολογία μιας παντρεμένης καθηγήτριας ότι έκανε σεξ στη διάρκεια της σχολικής χρονιάς με 14χρονο μαθητή στο σπίτι του.

Η 25χρονη Μέγκαν Πολίν Τζόρνταν, δασκάλα στο γυμνάσιο Ηungary Creek της κομητείας Χένρικο της Βιρτζίνια δήλωσε ένοχη σε τέσσερα περιστατικά σεξουαλικής συνεύρεσης με ανήλικο, που διώκεται ως κακούργημα. «Στη διάρκεια του σχολικού έτους 2022-2023 η Τζόρνταν είχε σεξουαλικές σχέσεις με τον 14χρονο μαθητή της», δήλωσε η εισαγγελέας της κομητείας.

«Σε αρκετές περιπτώσεις πήγαινε στο σπίτι του θύματος και συνουσιαζόταν με τον μαθητή. Το DNA της βρέθηκε στα σεντόνια του», πρόσθεσε.

Η καθηγήτρια απειλείται με κάθειρξη 50 χρόνων

Η καθηγήτρια συνελήφθη τον περασμένο Ιούνιο με τη διεύθυνση του σχολείου να χαρακτηρίζει τη σύλληψή της «εξαιρετικά σοβαρή και ανησυχητική κατάσταση» σε email προς τους γονείς των μαθητών που φοιτούν εκεί.

«Γνώριζα ότι κάτι τρέχει με τη σχέση της με τον μαθητή. Εκείνος δεν έκανε καμία εργασία κι ούτε που την ένοιαζε εκείνη. Παρατήρησα το φλερτ τους, η ένταση ανάμεσά τους ήταν τρελή. Της αξίζουν ισόβια που έμπλεξε στα δίχτυα της αυτό το φτωχό παιδί», σχολίασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης άτομο που δηλώνει πρώην μαθητής της.

Η ετυμηγορία του δικαστηρίου θα ανακοινωθεί στις 20 Μαϊου και σε περίπτωση καταδίκης της η καθηγήτρια απειλείται με ποινή 50ετούς κάθειρξης.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση