ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σάλος με δασκάλα που καταδικάστηκε επειδή το έκανε με 15χρονο

Η παιδόφιλη δασκάλα καταδικάστηκε σε 6 χρόνια και 2 μήνες φυλάκιση

Δασκάλα που φυλακίστηκε γιατί είχε ερωτική επαφή με 15χρονο μαθητή «φλερτάρει ήδη με νεαρούς στη νέα της δουλειά» ενώ βρίσκεται σε προσωρινή αποφυλάκιση.

Η Κάντις Μπάρμπερ φυλακίστηκε γιατί κοιμήθηκε με ένα 15χρονο αγόρι σε ένα χωράφι ενώ έστελνε και γυμνές φωτογραφίες στον ανήλικο, μια είδηση που σόκαρε την Βρετανία.

Η πρώην δασκάλα, εργάζεται τώρα ως φύλακας σε πύλη στον χώρο που εδράζεται το δημοτικό συμβούλιο, στο Hounslow του Δυτικού Λονδίνου, στα πλαίσια της προσωρινής της αποφυλάκισης.

Πηγές της βρετανικής Sun λένε ότι η γυναίκα λατρεύει να βρίσκεται στο εργοτάξιο. Κάποιος μάλιστα είπε: «Η Kandice εμφανίστηκε πριν από περίπου δύο μήνες, πράγμα που ήταν ένα απόλυτο σοκ, διότι θα έπρεπε να είναι ακόμα πίσω από τα κάγκελα».

Η δασκάλα που καταδικάστηκε επέστρεψε στο... φλερτ

«Έχει ελκυστική εμφάνιση, οπότε ήδη προκαλεί αίσθηση στα αγόρια, τα οποία δεν έχουν ιδέα για το παρελθόν της», δήλωσε η πηγή, προσθέτοντας:

«Δεν είναι μυστικό ότι φλερτάρει πολύ και πολλοί από το προσωπικό εκεί την έχουν ήδη παρατηρήσει».

Η Μπάρμπερ έχει φωτογραφηθεί να ελέγχει τα περάσματα ασφαλείας στο εργοτάξιο, να αφήνει να μπαίνουν φορτηγά και να σταματάει κάθε κυκλοφορία και πεζούς, όποτε χρειάζεται.

Ο εργοδότης της - η Wates Construction - επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε καθεστώς προσωρινής αποφυλάκισης, το οποίο χρησιμοποιείται για την επανένταξη των κρατουμένων πριν από την αποφυλάκισή τους.

Ήδη όμως φαίνεται ότι η διαχυτική της συμπεριφορά προκαλεί αίσθηση.

Η παιδόφιλη δασκάλα καταδικάστηκε σε 6 χρόνια και 2 μήνες φυλάκιση

Η 37χρονη μητέρα τριών παιδιών φυλακίστηκε για έξι χρόνια και δύο μήνες το 2021 για το έγκλημα που διέπραξε το 2020.

Η Μπάρμπερ, η οποία εργαζόταν σε σχολείο στο Princes Risborough του Μπακς, φλέρταρε για πρώτη φορά με το θύμα της, έναν μαθητή της, μέσα από μηνύματα στο snapchat. Του έστειλε επίσης φωτογραφίες στις οποίες ήταν γυμνόστηθη.

Κατά τη διάρκεια της δίκης αναφέρθηκε ότι είχε πάρει το παιδί με το όχημά της και το οδήγησε σε ένα χωράφι. Σύμφωνα δε με όσα κατήγγειλε το αγόρι, η δασκάλα, νωρίτερα το φίλησε στο λαιμό και ψιθύρισε: «Τι θέλεις να κάνουμε τώρα;» πριν το οδηγήσει στο χωράφι όπου έκαναν σεξ.

Ένας μαθητής ισχυρίστηκε επίσης ότι είδε μηνύματα από την Μπάρμπερ, στα οποία ρωτούσε το αγόρι: «Προτιμάς στήθος ή οπίσθια;»

Κατά τη διάρκεια της δίκης ακούστηκε ότι το αγόρι είχε δείξει σε έναν φίλο του μια selfie που έδειχνε την δασκάλα να σκύβει πάνω από ένα κρεβάτι.

Στη συνέχεια η Μπάρμπερ «απείλησε» ότι θα τιμωρούσε το παιδί αν προχωρούσε σε κάποια καταγγελία και ύστερα τον κατηγόρησε ψευδώς για βιασμό.

Τελικά συνελήφθη τον Μάρτιο αφότου ο διευθυντής του σχολείου είδε μια προκλητική φωτογραφία της να γίνεται viral από κινητό σε κινητό των μαθητών.

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης δήλωσε ότι οι κρατούμενοι υπόκεινται σε «σκληρές αξιολογήσεις κινδύνου» πριν τους επιτραπεί η προσωρινή αποφυλάκιση.

Πρόσθεσε: «Πρέπει επίσης να τηρούν αυστηρούς κανόνες και να αντιμετωπίζουν επιπλέον χρόνο πίσω από τα κάγκελα αν δεν συμμορφωθούν».

Ο εταιρεία Wates Construction, με τη σειρά της δήλωσε: «Παρέχουμε θέσεις εργασίας σε παραβάτες στο πλαίσιο του προγράμματος απελευθέρωσης με προσωρινή άδεια του Υπουργείου Δικαιοσύνης. Συνεργαζόμαστε στενά με το Υπουργείο Δικαιοσύνης, εφαρμόζουμε αυστηρές διαδικασίες και δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των κοινοτήτων που εξυπηρετούμε».

Πηγή: iefimerida.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση