ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σάλος! Αγκαλιά με πρώην διοικητή της Αστυνομίας ο 53χρονος παιδεραστής (vid)

Kάνει τον γύρο του διαδικτύου η φωτογραφία

Δεν υπάρχουν λόγια για την υπόθεση του βιασμού και της εκπόρνευσης της 12χρονης από 53χρονο στον Κολωνό με εμπλοκή και της μητέρας της σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις.

Ο 53χρονος παραδέχτηκε τις σεξουαλικές επαφές που είχε με το κορίτσι ωστόσο αρνείται τον βιασμό. Μαζί με τον 53χρονο, συνελήφθη ένας 42χρονος πατέρας τριών ανήλικων κοριτσιών, όπως και λίγο νωρίτερα η μητέρα της 12χρονης για μαστροπεία από κοινού.

Τα τελευταία 24ωρα, τον γύρο του διαδικτύου έκανε μία φωτογραφία του 53χρονου, ο οποίος απεικονίζεται με τον πρώην Διοικητή του Α.Τ. Κολωνού και οι χρήστες σχολίαζαν ότι η μητέρα της ανήλικης πήγε στο εν λόγω αστυνομικό τμήμα και δεν τη δέχτηκαν λόγω των διασυνδέσεων του δράστη με τον Διοικητή.

Ο πρώην Διοικητής του Α.Τ. Κολωνού διευκρίνισε στο T-live ότι υπήρξε όντως Διοικητής εκεί, αλλά ως τον Σεπτέμβριο του 2019. Οι δυο τους μάλιστα είναι μακρινοί συγγενείς.

"Είθισται ο κύριος αυτός, σε εισαγωγικά το κύριος, να φωτογραφίζεται με τη μισή Ελλάδα. Έχει φωτογραφηθεί με όλους. Βρεθήκαμε κάπου συγγενείς και ήθελε να βγάλουμε μία φωτογραφία. Είμαστε μακρινοί συγγενείς. Είναι κάτοικος της περιοχής εκεί και είχε μία τάση να φωτογραφίζεται. Να βγάλουμε μία φωτογραφία μου είχε πει, γιατί είμαστε από τον ίδιο νομό. Τίποτα περισσότερο. Ήθελε να βγάλει φωτογραφία με τον πατριώτη. Λέμε μία καλημέρα με έναν άνθρωπο και μετά λέμε ότι είναι τέρας. Τι να κάνουμε γι’ αυτό. Δεν μπορούμε να προφυλαχτούμε. Η φωτογραφία είναι από το 2018, 2019. Έχω φύγει από το τμήμα της περιοχής 4 χρόνια.

Δεν προμήθευε με προϊόντα το αστυνομικό τμήμα. Ξαφνικά με στοχοποιούν στα social media" δήλωσε στο T-live.

 Δείτε το video από το σημείο 35:30

ΠΗΓΗ: thetoc.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση