ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πώς κινητό και DNA θα δείξουν τον δολοφόνο της Αναστάζια

Σκληρή στάση ο Μπαγκλαντεσιανός, καταθέτει ο σύντροφος

Σε προτεραιότητα έχει τεθεί η εξέταση των πειστηρίων που έχουν μεταφερθεί στη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών της ΕΛΑΣ, έτσι ώστε να αποκαλυφθεί ποιος ή ποιοι είναι οι δολοφόνοι της 27χρονης Αναστάζια στη Κω.

Αποτυπώματα, dna καθώς και η ανάλυση από τα κινητά τηλέφωνα, χαρακτηρίζονται καθοριστικής σημασίας για την εξέλιξη της υπόθεσης που έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

Άκρως σημαντικές θεωρούνται και οι απαντήσεις από τις εργαστηριακές εξετάσεις για τις οποίες θα ενημερώσει τις Αρχές ο ιατροδικαστής.

Δεν έδωσε ξεκάθαρες απαντήσεις η νεκροψία - νεκροτομή

Η νεκροψία - νεκροτομή στη σορό της Αναστάζια ολοκληρώθηκε χθες, η οποία σύμφωνα με αστυνομικές πήγες δεν έδωσε ξεκάθαρη εικόνα για το τι έχει συμβεί, λόγω της κατάστασης στην οποία βρισκόταν το άψυχο σώμα της.

Ο Ιατροδικαστής φέρεται να εντόπισε ενδείξεις στραγγαλισμού και αυτό γιατί είναι αρκετά αλλοιωμένη η σορός της ενώ δεν εντοπίζεται μέχρι στιγμής, κάποια άλλη αιτία θανάτου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, δεν φαίνεται να ξυλοκοπήθηκε πριν το θάνατο της καθώς δεν έχουν εντοπιστεί κατάγματα ή αλλά ευρήματα.

Θολό παραμένει το σημείο εάν πριν τη δολοφονία της, έπεσε θύμα βιασμού.

Αυτό συμβαίνει επειδή η σορός της πετάχτηκε στον βάλτο, εκεί που όπως εκτιμάται, βρισκόταν για μέρες, με αποτέλεσμα να μην καταστεί δυνατή η λήψη κολπικών δειγμάτων.

Ωστόσο, άκρως σημαντικά χαρακτηρίζονται τα δείγματα από τα νύχια της Αναστάζια, που θα αποκαλύψουν έναν υπάρχει γενετικό υλικό του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, του Πακιστανού συγκατοίκου του ή άλλου προσώπου.

Συμπληρωματικές καταθέσεις θα δώσει ο σύντροφός της

Να σημειωθεί ότι σε όλοβαυτό το πλαίσιο ο Μπαγκλαντεσιανός που θεωρείται ο κύριος ύποπτος για τη δολοφονία φαίνεται να κρατά σκληρή στάση και να αρνείται τα πάντα. Χθες πήρε προθεσμία και θα οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή ξανά την Τετάρτη.

Την ίδια ώρα ο 28χρονος Πολωνός σύντροφός της - ο οποίος δεν είναι ύποπτος για τη δολοφονία, έχει ισχυρό άλλοθι - καλείται σε συμπληρωματικές καταθέσεις για να δώσει διευκρινίσεις τόσο για τη σχέση του με την άτυχη κοπέλα, όσο και για τις επαφές που ενδεχομένως να είχε με τον Μπαγκλαντεσιανό πριν την δολοφονία της.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση