ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

Ποιος ήταν ο Σωκράτης Κόκκαλης Jr που «έφυγε» ξαφνικά

Ιδιαίτερα δραστήριος στην οικογενειακή επιχείριση

Θλίψη σκόρπισε στην οικογένεια του Σωκράτη Κόκκαλη ο αιφνίδιος θάνατος του γιου του, Σωκράτη Κόκκαλη του νεότερου, κατά την διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού του τελευταίου στις ΗΠΑ.

Διαβάστε, επίσης: Νεκρός ο γιος του Σωκράτη Κόκκαλη

Συγκεκριμένα, ο 34χρονος Σωκράτης εντοπίστηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε, στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ, όπου μετέβη για συναντήσεις που αφορούσαν σε εργασίες της οικογενειακής εταιρείας Intralot.

Ποιός ήταν ο Σωκράτης Κόκκαλης Junior

Ο Σωκράτης Σ. Κόκκαλης – ο Σωκράτης junior- ήταν ο μικρότερος από τους δύο γιούς του Σωκράτη Π. Κόκκαλη από τον γάμο του με την Ελένη Κόκκαλη. Μαζί με τον αδελφό του Κωνσταντίνο Σ. Κόκκαλη αποτελούσαν την διάδοχη λύση στον οικογενειακό όμιλο με τις πολυσχιδείς δραστηριότητες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Άλλωστε, και ο ίδιος – τρέχοντας στη 4η δεκαετία της ζωής του- ήταν στην πιο παραγωγική του ηλικία.

Ο Σωκράτης Jr. τέλειωσε το Κολλέγιο Αθηνών, σπούδασε Διεθνείς Σχέσεις στο Boston University στη Βοστώνη των ΗΠΑ και άρχισε να εργάζεται στις οικογενειακές επιχειρήσεις- ακολουθώντας το παράδειγμα των αδελφών του ( του Πέτρου Σ. Κόκκαλη – από τον γάμο του Σωκράτη Π. Κόκκαλη από με την Σοφία Σπ. Σκούρα- αλλά και του Κωνσταντίνου Σ. Κόκκαλη). Ο θάνατος τον βρήκε να κατέχει την θέση του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου του Ομίλου Intralot. Η πρώτη του επαφή με τα πράγματα της Intralot είχε γίνει το 2010 όταν ανέλαβε την ευθύνη του Business Development Manager στην INTRALOT Interactive.

Προηγουμένως είχε προσφέρει τις υπηρεσίες του ως στέλεχος του εμπορικού τμήματος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ενώ το 2009 εκλέχθηκε μη εκτελεστικό μέλος στο ΔΣ της εταιρείας INTRAKAT. Ο Σωκράτης Jr. ήταν μέλος του ΔΣ του οικογενειακού Ιδρύματος Κόκκαλη προς τιμή του παππού Πέτρου Κόκκαλη.

Πληροφορίες από protothema.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X