ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ποινική δίωξη για τον θάνατο του Όλιβερ

«Περιμένουμε την κλήση του κατηγορούμενου σε απολογία»

Εξελίξεις αναμένονται μέσα στις επόμενες ημέρες στην υπόθεση του Όλιβερ, του χάσκι που κακοποιήθηκε και θανατώθηκε στην Αράχωβα τον περασμένο Νοέμβριο.

Η εισαγγελία Λειβαδιάς άσκησε ποινική δίωξη για κακουργηματικού χαρακτήρα πράξη εις βάρος συγκεκριμένου προσώπου. Ο δικηγόρος του κηδεμόνα του Όλιβερ, Αντώνης Ζαπάντης μιλώντας στο MΕGA επιβεβαίωσε την είδηση της άσκησης ποινικής δίωξης κατά συγκεκριμένου ανθρώπου.

«Είμαστε εν αναμονή της κλήσης του κατηγορουμένου προς απολογία, ώστε να πάρουμε κι εμείς αντίγραφο της δικογραφίας. Η εξέλιξη αυτή υπήρξε από την μεγάλη πίεση που ασκήθηκε στην εισαγγελία».

Ωστόσο, ο κ. Ζαπάντης επέμεινε ότι υπάρχει συγκάλυψη στην εν λόγω υπόθεση και τόνισε ότι ο κηδεμόνας του Όλιβερ ακόμα και σήμερα στοχοποιείται.

Υπενθυμίζεται ότι τον Ιανουάριο η Αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αναστασία Μασούρα, ζήτησε με κατεπείγουσα παραγγελία τη διερεύνηση της υπόθεσης του θανάσιμου τραυματισμού του Όλιβερ.

Συγκεκριμένα, η κ. Μασούρα ζήτησε από την εισαγγελία Λιβαδειάς – με κοινοποίηση στον εισαγγελέα Εφετών Λαμίας – τη διενέργεια έρευνας τόσο για την τυχόν ύπαρξη αγέλης άγριων σκύλων στην περιοχή, όσο και για τη διαρροή στοιχείων της δικογραφίας στα μέσα ενημέρωσης.

Πηγή: newsbeast 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση