ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ποια είναι η σύζυγος του 53χρονου που βίαζε τη 12χρονη

Διαγράφεται από την παράταξη «Αθήνα Ψηλά» και απομπέμπεται από το δήμο

24news team

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλούν τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με υπόθεση βιασμού 12χρονης στην Αθήνα.

Ο 53χρονος που συνελήφθη, όχι μόνο βίαζε την ανήλικη αλλά και την εξέδιδε, αφού σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας, έχουν προκύψει συνολικά 213 κλήσεις από υποψήφιους "πελάτες" βιαστές της 12χρονης στο κινητό του.

Τη δράση του 53χρονου άντρα φαίνεται πως συγκάλυπτε η σύζυγός του. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η μητέρα της 12χρονης στην εκπομπή «Tlive» της Τατιάνας Στεφανίδου:

"Τα έχει βρει η αστυνομία, έχουμε κάνει καταγγελία, γνωρίζουν από εκεί. Δεν έχω πάει εγώ χωρίς στοιχεία να καταγγείλω κάτι, έχω πάει με πολλά στοιχεία και έχω κάνει καταγγελία. Εμένα δεν με ενδιαφέρουν ούτε τα λεφτά ούτε θέλω κάποια αποζημίωση, ούτε τίποτα. Αυτό που θέλω αυτή τη στιγμή είναι να μπει στη φυλακή αυτός ο άνθρωπος γι’ αυτό που έχει κάνει, να τιμωρηθεί και έως εκεί", είπε.

Αναφερόμενη στα μηνύματα που έστελνε ο 53χρονος στην κόρη της και πώς τα ανακάλυψε η θεία της, είπε: "Κάτι της έστειλε αυτός και εκείνη τη στιγμή κάπως κοκκίνισε η μικρή, λίγο μαζεύτηκε και της λέει γιατί παίζεις με το κινητό τόσες ώρες. Και πήγε να της το πάρει έτσι για πλάκα από το χέρι και την είδε που κοκκίνισε, φοβήθηκε. Της είχε στείλει μηνύματα να του στείλει βίντεο γυμνά και φωτογραφίες. Αυτά διάβασε εκείνη τη στιγμή η θεία.

Τα πήρε μετά από κάποια ώρα γιατί δεν το έδινε εύκολα η μικρή το κινητό και μετά από κάποια ώρα το άνοιξε και άρχισε η θεία να διαβάζει τι γινόταν και μου τα έστειλε όλα με viber σε μηνύματα. Την ίδια στιγμή το βράδυ πήγα στο αστυνομικό τμήμα του Κολωνού να κάνω καταγγελία. Κάτι γινόταν πολύ σοβαρό και δεν με δέχονταν αμέσως και πήγα την επόμενη ημέρα ξανά από εκεί με έστειλαν στη ΓΑΔΑ. Από εκεί ξεκίνησε η καταγγελία μου. Το παιδί έχει πάει σε ιατροδικαστές και τα πάντα".

Η μητέρα της 12χρονης, μίλησε στη συνέχεια για την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τη σύζυγο του κατηγορουμένου.

"Όταν εγώ τα έμαθα αυτά και πήρα την επόμενη ημέρα την γυναίκα του στο messenger -γιατί δεν είχα το κινητό της- της λέω ‘σας παρακαλώ πάρτε με τηλέφωνο είναι επείγον’ και με πήρε και της το είπα, ξέρετε τι γύρισε και μου είπε: ‘αχ τι να κάνουμε να σταματήσει η κατρακύλα μην καταστραφούν οι οικογένειές μας’. Προσπαθούσε να το καλύψει κιόλας και μου έλεγε σε παρακαλώ μην πας να τον καταγγείλεις και ό,τι θες να κάνω με ψυχολόγους για το παιδί σου και να σε βοηθήσω οικονομικά. Της λέω ‘είσαι σοβαρή; Η ίδια θα έπρεπε να πας να το καταγγείλεις από τη στιγμή που σου το είπα. Όχι να μου λες αυτά τα πράγματα και την μπλόκαρα".

Μάλιστα, και η γιαγιά της 12χρονης, υποστήριξε στην εκπομπή «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου, πως η σύζυγος του συλληφθέντα έδινε 10.000 στην κόρη της για να «ξεχαστούν» οι βιασμοί.

Ποια είναι η σύζυγος του 53χρονου

Η σύζυγος του 53χρονου Ηλία Μίχου, Ελισσάβετ Λέκκα, είναι γεννημένη στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας το 1975 και είναι καθηγήτρια Αγγλικών. Είναι εκλεγμένο μέλος της ΝΟ.ΔΕ. Α2 Αθηνών, σύνεδρος στη ΝΔ και ταμίας στο φιλανθρωπικό σωματείο «Σωματείο κυριών & Δεσποινιδών η Αγία Τριάς». Ιδεολογικοπολιτικά τοποθετείται στο χώρο του Κοινωνικού Φιλελευθερισμού. Αγαπάει το διάβασμα, το θέατρο, μελετά επισταμένως τη διεθνή πολιτική και συμμετέχει σε φιλανθρωπικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις. Στον πυρήνα της σκέψης και της πράξης της υπάρχει το απόφθεγμα του προέδρου Κένεντι: «Μην ρωτάς τι μπορεί να κάνει η χώρα σου για εσένα, αλλά τι μπορείς να κάνεις εσύ για τη χώρα σου».

 

Υπήρξε εκλεγμένη διαμερισματική σύμβουλος και αναπληρώτρια πρόεδρος της 4ης κοινότητας του δήμου Αθηναίων με την παράταξη του δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη.

Η διαγραφή της και η αποπομπή της από το δημοτικό αξίωμα σχετίζεται με την καταγγελία που έχει γίνει σε βάρος της για συγκάλυψη του συζύγου της που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου και μαστροπεία.

Αξίζει να σημειωθεί πως από το πρωί της Δευτέρας έχει ζητηθεί η παραίτησή της από τα συλλογικά όργανα στα οποία μετείχε, και σήμερα με απόφαση του δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη διαγράφηκε από τη δημοτική παράταξη «Αθήνα Ψηλά».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση