ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πατέρας και ερωμένη εκτελέστηκαν - Πέταξε τα δύο παιδιά του από τον 15ο όροφο

Τι λέει η μητέρα των δύο παιδιών

Ένα ζευγάρι Κινέζων εκτελέστηκε χθες αφότου ο πατέρας σκότωσε τα δύο μικρά παιδιά του πετώντας τα από το μπαλκόνι - επειδή η νέα του σύντροφος τα έβλεπε ως «εμπόδια για το κοινό τους μέλλον».

Ο πατέρας Ζανγκ Μπο και η φίλη του Γιε Τσενγκτσέν καταδικάστηκαν σε θάνατο το 2021, για τη μοιραία πτώση των δύο παιδιών από τον 15ο όροφο μιας πολυκατοικίας στο Τσονγκίνγκ της νοτιοδυτικής Κίνας, σε μια υπόθεση που συγκλόνισε τη χώρα.

Η σύντροφός του θεωρούσε «εμπόδιο» τα παιδιά του

Ο Ζανγκ, ο οποίος ήταν ο πατέρας των δύο παιδιών, είχε ξεκινήσει μια παράνομη σχέση με τη Γιε, η οποία αρχικά δεν γνώριζε ότι ήταν παντρεμένος και είχε παιδιά.

Ωστόσο, στη συνέχεια παρότρυνε τον Ζανγκ να σκοτώσει τα δύο παιδιά του, τα οποία θεωρούσε «εμπόδια» στο να παντρευτούν και «βάρος για τη μελλοντική κοινή τους ζωή», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το λαϊκό δικαστήριο. Δεν έγινε γνωστός ο τρόπος εκτέλεσής τους, αλλά η πιο συνηθισμένη μέθοδος στην Κίνα είναι η θανατηφόρα ένεση.

Ο πατέρας έστησε ολόκληρη ιστορία - Υποκρινόταν τον σοκαρισμένο

Τον Νοέμβριο του 2020 ο Ζανγκ πέταξε τα παιδιά του -τη 2χρονη κόρη του Ζανγκ Ρουίξουε και τον ενός έτους γιο του Ζανγκ Γιανγκρούι- από το παράθυρο του διαμερίσματος και στη συνέχεια έτρεξε κάτω για να το παίξει σοκαρισμένος από αυτό που μόλις είχε συμβεί...

Οι κάμερες τον έδειχναν να χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο και να κλαίει ανεξέλεγκτα, κάτι που, σύμφωνα με τους εισαγγελείς, ήταν προσποιητό. Ισχυρίστηκε τότε ότι κοιμόταν όταν τα παιδιά του έπεσαν από το παράθυρο και είπε ότι τον ξύπνησαν κάποιοι που φώναζαν κάτω, αφότου ανακάλυψαν τα πτώματα στο γρασίδι. Το κοριτσάκι πέθανε ακαριαία, ενώ το αγοράκι πέθανε λίγο αργότερα από τα τραύματά του.

Τι λέει η μητέρα των δύο παιδιών

Η μητέρα των παιδιών, Τσεν Μεϊλίν, δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης πως ο Ζανγκ ζήτησε να προσέχει την κόρη του την ημέρα που σκότωσε τα δύο παιδιά του, παρότι το πρώην ζευγάρι μοιραζόταν την επιμέλεια, με τη μητέρα να φροντίζει την κόρη, και τον πατέρα τον γιο.

Η Τσεν είπε ότι ο Ζανγκ σκότωσε τα παιδιά του όταν η σύντροφός του έκοψε τις φλέβες της. «Εκείνη την ώρα ο Ζανγκ ήταν σε βιντεοκλήση με τη Γιε. Εκείνη έκοψε τις φλέβες της και τότε ο Ζανγκ φοβήθηκε. Το τηλέφωνο έπεσε, σήκωσε τα δύο παιδιά και τα πέταξε από το μπαλκόνι».

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο πατέρας παραδέχτηκε ότι αυτός και η Γιε είχαν σχεδιάσει να σκοτώσουν τα παιδιά ώστε να ξεκινήσουν μια νέα οικογένεια, χωρίς παιδιά από τον προηγούμενο γάμο του.

Η πρώην σύζυγος του υπόπτου δήλωσε: «Τη στιγμή που άκουσα ότι τα παιδιά μου πετάχτηκαν όντως από τον 15ο όροφο από τον πατέρα τους και την ερωμένη του, δεν έβρισκα λόγια να περιγράψω τα συναισθήματά μου. Δεν μπορώ να φανταστώ τι βίωσαν τα παιδιά μου από τον 15ο όροφο μέχρι το έδαφος. Ήταν απελπισμένα; Φοβόντουσαν;»

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση