ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παρουσιάστρια κάνει εκπομπή έχοντας μαζί της όπλο στο στούντιο

Ποια είναι η Ισραηλινή Λιτάλ Σεμές

Με ένα περίστροφο στη ζώνη της παρουσιάζει την εκπομπή της η διάσημη Ισραηλινή δημοσιογράφος Λιτάλ Σεμές, που εργάζεται στο Κανάλι 14, όπως φαίνεται σε φωτογραφία που κυκλοφόρησε στα μέσα ενημέρωσης στη χώρα της.

Το όπλο δεν είναι ορατό από τους θεατές, βέβαια, αλλά η Σεμές, όπως και πολλοί άλλοι συμπατριώτες της, κυκλοφορεί με αυτό μετά τις επιθέσεις της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου. Δεν είναι μόνο οι στρατιώτες που ένστολοι κυκλοφορούν και εκτός στρατοπέδου με το αυτόματο στον ώμο, ένα θέαμα πολύ κοινό στη χώρα ακόμη και πριν από τις επιθέσεις.

Το παράδειγμά τους ακολουθούν και πολίτες, με την κυβέρνηση μάλιστα να χαλαρώνει τους κανόνες οπλοφορίας για να έχουν τη δυνατότητα οι πολίτες να αμυνθούν σε περίπτωση επίθεσης.

Μια ματιά εξάλλου στις αναρτήσεις της στο X δείχνει ότι η Σεμές αναφέρεται συχνά στον πόλεμο και ανεβάζει μάλιστα και αναρτήσεις με στρατιωτική εξάρτηση δίπλα σε άρματα μάχης, προφανώς από κάποιο σημείο στη Λωρίδα της Γάζας.

Κάνει μάλιστα και ασκήσεις σκοποβολής. «Πηγαίνετε να πάρετε όπλα», γράφει σχετικά.

 Σε άλλη ανάρτηση ανέβασε τη φωτογραφία της μητέρας της που ανέλαβε εθελοντικά καθήκοντα αστυνόμευσης μετά τις επιθέσεις.

Είχε, ακόμη, την ευκαιρία να συνομιλήσει και με τον πρώην πρωθυπουργό της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον στη Λωρίδα της Γάζας, ο οποίος τάχτηκε κατά της εκεχειρίας.

 

40 ετών σήμερα, η Σεμές έχει εργαστεί σε εφημερίδες και τηλεοπτικούς σταθμούς, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι παρουσιάστρια στο Κανάλι 14, σε εκπομπή μεγάλης θεματικότητας.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση