ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παράλυση-μυστήριο για βετεράνο αξιωματικό στην Κύπρο

Το έπαθε μετά από πεζοπορία

Ένας βετεράνος στρατιωτικός που σύμφωνα με τους οικείους του ήταν σε πολύ καλή φυσική κατάσταση έμεινε παράλυτος μετά από πεζοπορία που έκανε κατά την διάρκεια των διακοπών του στα κατεχόμενα.

Οι γιατροί πιστεύουν ότι ο επιλοχίας Derek ‘Benny’ Bennett από την Σκωτία, έπαθε μια μυστηριώδη λοίμωξη που επιτέθηκε στο νευρικό του σύστημα. Τώρα το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να μιλά και να κινεί τα μάτια του. Τα συγγενικά του πρόσωπα δηλώνουν απελπισμένα και θέλουν απεγνωσμένα να τον πάρουν στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Σύμφωνα με την metro.co.uk έμενε σε σπίτι με φίλους του στην κατεχόμενη Κύπρο όταν στις 15 Σεπτεμβρίου αρρώστησε. Αρχικά άρχισε να παραπονιέται για πόνο στην πλάτη μετά από πρωινή πεζοπορία. Στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου η κατάσταση του επιδεινώθηκε δραματικά με αποτέλεσμα να καταλήξει στην μονάδα εντατικής παρακολούθησης ενώ τα αίτια που του προκάλεσαν την παράλυση παραμένουν ασαφή.

O Benny υπηρέτησε στη μοίρα αλεξίπτωτων του Σκωτσέζικου στρατού με θητείες στη Βόρεια Ιρλανδία, την Κύπρο, τη Γερμανία και τον Κόλπο για 25 χρονιά. Συγγενικά του πρόσωπα αναφέρουν ότι η μεταφορά του στο Ηνωμένο Βασίλειο θα κοστίσει 30 χιλιάδες λίρες και για αυτόν τον λόγο έχουν αρχίσει έρανο ώστε ο βετεράνος αξιωματικός να επιστρέψει πίσω στην πατρίδα του. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X