ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πανικός στην Βουλή των Ελλήνων! Χρυσαυγίτης βουλευτής καλεί σε πραξικόπημα (vid)

Πρωτόγνωρες σκηνές στην Βουλή

Την αποβολή της Χρυσής Αυγής από τη διαδικασία της συζήτησης για την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης, αποφάσισαν ομόφωνα όλα τα υπόλοιπα κόμματα, μετά από εισήγηση του Προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση.

Είχε προηγηθεί η πρόκληση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, ο οποίος κάλεσε την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων να συλλάβουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Πρωθυπουργό και τον υπουργό Άμυνας.

«Πρέπει να δοθεί από την ελληνική Βουλή ένα μήνυμα προς όλο τον ελληνικό λαό, ένα μήνυμα ενότητας, δημοκρατίας, ουσιαστικής πολιτικής αντιπαράθεσης και ταυτόχρονα ένα μήνυμα καταδίκης του φασισμού και των εκφραστών τους, πατριδοκάπηλων που θέλουν, με αυτόν τον τρόπο, να δημιουργήσουν αυτή την ατμόσφαιρα. Είμαι σαφής, αυτή η πρόκληση, ύστερα μάλιστα από την παρουσία του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής που επί της ουσίας κάλυψε αυτή τη συμπεριφορά, αφορά το σύνολο των μελών της ΚΟ της Χρυσής Αυγής και με αυτή την έννοια εισηγούμαι να ληφθεί απόφαση από την Ολομέλεια, για την στέρηση του δικαιώματος της συζήτησης», ανέφερε στην εισήγησή του ο Πρόεδρος της Βουλής.

Πηγή: Protothema.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X