ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Όταν ο Αιγύπτιος πόζαρε δίπλα σε πολιτικούς και καλλιτέχνες σε τελετές καθέλκυσης πλοίων

Γλυφάδα: Φωτογραφίες τον καταγράφουν για περίπου μια δεκαετία σε σημαντικές επιχειρηματικές στιγμές της οικογένειας Καρνέση

«Παρών» σε πολλές σημαντικές επιχειρηματικές στιγμές της οικογένειας Καρνέση ήταν ο Αιγύπτιος μακελάρης της Γλυφάδας, με φωτογραφίες από το παρελθόν να μαρτυρούν πως δεν ήταν ένας απλός επιστάτης.

Σύμφωνα με βίντεο και φωτογραφίες που έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή Tlive στον Alpha, ο Αιγύπτιος που δολοφόνησε τρεις ανθρώπους την περασμένη Δευτέρα, φέρεται να ήταν ένα σημαντικό πρόσωπο στον κύκλο της οικογένειας, καθώς σε πολύ σημαντικές επιχειρηματικές στιγμές βρισκόταν στην πρώτη γραμμή.

Στο πρώτο βίντεο που τοποθετείται μεταξύ 2003 και 2004, όταν ακόμα κυβέρνηση ήταν το ΠΑΣΟΚ και υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας ο Γιώργος Πασχαλίδης, σε εγκαίνια πλοίου της οικογένειας Καρνέση εμφανίζεται ο Αιγύπτιος δίπλα σε υπουργούς και καλλιτέχνες.

Σε ένα από τα στιγμιότυπα ο μακελάρης βρίσκεται δίπλα από τον εκλιπόντα Θόδωρο Πάγκαλο, αλλά και το μετέπειτα θύμα του, Αντώνη Βλασσάκη, γαμπρό της Μαρίας Καρνέση. Εκεί φυσικά βρισκόταν και ο Σπύρος Καρνέσης, έμπιστος του οποίου φαίνεται πως υπήρξε ο 76χρονος Αιγύπτιος.

Ένα ακόμα ντοκουμέντο και πάλι από εγκαίνια, αυτή τη φορά του πλοίου «Πανόραμα» που ξεκίνησε το 2011 να εκτελεί δρομολόγια στη γραμμή Μαρμάρι-Ραφήνα. Ο Αιγύπτιος έμπιστος της οικογένειας στέκεται δίπλα στους καπετάνιους.

Τρίτη φωτογραφία από το Ιανουάριο του 2013.Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Alpha πιθανότατα είναι στο εξωτερικό. Πρόκειται για τη ναυπήγηση δύο πλοίων της οικογένειας Καρνέση.

Στα αριστερά της φωτογραφίας στην οποία βρίσκονται και μέλη της οικογένειας Καρνέση εμφανίζεται και πάλι ο Αιγύπτιος Αριστείδης Ελ Μπαράι.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση