ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νταντά κακοποίησε βρέφος και μοίραζε τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο

Η 28χρονη αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης 60 ετών αν καταδικαστεί

Αντιμέτωπη με την κατηγορία της κακοποίησης ενός βρέφους μόλις 8 μηνών βρίσκεται μια 28χρονη νταντά στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ η οποία φέρεται, μάλιστα, να έστελνε μέσω social media τις φωτογραφίες με το κακοποιημένο κορίτσι σε κάποιον άνδρα.

Σε βάρος της Μισέλ Ινταλγκό αρχικά συντάχθηκε δικογραφία στις 26 Σεπτεμβρίου με επτά κατηγορίες ανάμεσα στις οποίες η παραγωγή και διανομή παιδικής πορνογραφίας.

Η περαιτέρω έρευνα οδήγησε στην απαγγελία άλλων τριών κατηγοριών για παιδική κακοποίηση σε βάρος ανήλικου παιδιού καθώς ο άνδρας στον οποίο φέρεται να έστελνε τις φωτογραφίες ζητούσε «ολοένα και χειρότερες» πράξεις σε βάρος του παιδιού.

Η ίδια φέρεται να παραδέχθηκε τις αρρωστημένες πράξεις της λέγοντας στον ανακριτή ότι ήταν ένα «ανόητο λάθος» της το οποίο έκανε μόνο μια φορά.

Στη δικογραφία αναφέρεται, πάντως, ότι η 28χρονη στους διαδικτυακούς διαλόγους που είχε με τον άγνωστο άνδρα του έλεγε ότι θα κακοποιούσε σεξουαλικά το 8μηνο βρέφος.

Επιβαρυντικά, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, για την 28χρονη ήταν και τα ευρήματα στον λογιαρασμό της στο iCloud.

Την 28χρονη αποκάλυψε καταγγελία πλατφόρμας social media στις 21 Σεπτεμβρίου για διακίνηση πορνογραφικού υλικού με ανήλικο παιδί.

Οι γονείς του βρέφους από την πλευρά της είπαν ότι προσέλαβαν την 28χρονη μέσω της ιστοσελίδας Care.com και δεν την γνώριζαν εκ των προτέρων.

Σύμφωνα με το δίκαιο της Καλιφόρνια η 28χρονη νταντά αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης 60 ετών αν καταδικαστεί ενώ η εγγύηση που επιβλήθηκε είναι ύψους 2,7 εκατομμυρίων δολαρίων.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση