ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Βρέθηκε κινητό στο κελί του - Η ποινή που του επιβλήθηκε

Στις 8/3 ξεκινά η δίκη για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς

Στα χέρια του 34χρονου πλέον πιλότου, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της Realnews, βρέθηκε κινητό τηλέφωνο κάτι το οποίο απαγορεύουν ρητά οι κανονισμοί της φυλακής. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλακών Κορυδαλλού εντόπισαν τη συσκευή μετά από αιφνιδιαστικό έλεγχο στο κελί του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Αμέσως ακολουθήθηκε η διαδικασία που προβλέπεται σ' αυτές τις περιπτώσεις. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κλήθηκε για εξηγήσεις από το δικαστικό συμβούλιο των φυλακών, ενώ το κινητό κατασχέθηκε.

Η ποινή που επιβλήθηκε στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έχει ομολογήσει ότι σκότωσε τη σύζυγο του Καρολάιν Κράουτς μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά τον Μάιο του 2021

Το δικαστικό συμβούλιο των φυλακών του επέβαλε ποινή 100 πόντων και στέρηση εργασίας έξι μηνών. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μέχρι τότε έκανε μεροκάματα στην καντίνα της φυλακής, τα οποία προσμετρώνται στην έκτιση της ποινής. Μετά την απόφαση του δικαστικού συμβουλίου, παύθηκε από τα καθήκοντά του, μην έχοντας τη δυνατότητα πλέον να εργαστεί ούτε στην καντίνα, ούτε κάπου αλλού στη φυλακή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, όταν ο 34χρονος ρωτήθηκε πού βρήκε το τηλέφωνο, απάντησε ότι του το έδωσε ένας άλλος κρατούμενος.

Στις 8/3 ξεκινά η δίκη για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς

Την ίδια ώρα, για τις 8 Απριλίου έχει προσδιοριστεί η έναρξη της δίκης στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο του 34χρονου πιλότου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έχει ομολογήσει ότι σκότωσε τη σύζυγο του Καρολάιν Κράουτς μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά τον Μάιο του 2021.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος παραμένει προφυλακισμένος, θα δικαστεί για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση τελεσθείσας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, της κακοποίησης ζώου, της ψευδούς καταγγελίας στις αρχές και της ψευδούς κατάθεσης

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση