ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μητέρα δύο παιδιών η Γιαννούλα που σκοτώθηκε από μεθυσμένο οδηγό

Τρεις φορές πάνω από το όριο το αλκοόλ στο αίμα του 76χρονου

Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα, Πέμπτη, συγγενείς και φίλοι στην 41χρονη Γιαννούλα Καραγούγα, την άτυχη γυναίκα που τραυματίστηκε θανάσιμα στη συνοικία της Νεάπολης στη Λάρισα όταν την παρέσυρε αγροτικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 76χρονος ο οποίος βρέθηκε να με αλκοόλ τρεις φορές πάνω από το όριο στο αίμα του.

Η κηδεία της 41χρονης θα πραγματοποιηθεί στις 11 στην εκκλησία Ανάστασης του Λαζάρου στο νέο κοιμητήριο της Λάρισας.

Η άτυχη γυναίκα ήταν παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών

Απολογείται ο 76χρονος

Ο 76χρονος οδηγός του αγροτικού κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για ανθρωποκτονία από αμέλεια και επικίνδυνη οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ

Ο ηλικιωμένος άνδρας, μετά από προθεσμία που ζήτησε και έλαβε, θα απολογηθεί σήμερα ενώπιον του ανακριτή.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο 76χρονος είναι συντετριμμένος, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν μπορεί να πιστέψει πώς συνέβη. Εκφράζει την οδύνη του και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του θύματος.

Πώς συνέβη το τροχαίο

Το δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στη συνοικία της Νεάπολης στη Λάρισα την ώρα που η 41χρονη προσπαθούσε να διασχίσει διάβαση.

Εκεί ήταν που την παρέσυρε με το όχημα του ο 76χρονος ο οποίος υποβλήθηκε σε εξετάσεις από τις οποίες διαπιστώθηκε ότι το αλκοόλ στον οργανισμό του οδηγού ήταν σχεδόν τρεις φορές πάνω από το επιτρεπόμενο όριο.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση