ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Με αυτό το «θηρίο» έφθασε το πριγκιπικό ζεύγος (vid, pics)

Έφθασαν σήμερα στην Κύπρο

Βρετανούς στρατιώτες που υπηρετούν στη βάση Ακρωτηρίου επισκέπτονται σήμερα ο δούκας και η δούκισσα του Κέμπριτζ Γουίλιαμ και Κάθριν.

Την Τρίτη το πριγκιπικό ζεύγος διοργάνωσε χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Παλάτι του Κένσιγκτον για παιδιά και συζύγους στρατιωτών από τις εγκαταστάσεις της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας στο Κόνινγκσμπι και στο Μάραμ που βρίσκονται στην Κύπρο και θα περάσουν εκεί, μακριά από τις οικογένειές τους, τα Χριστούγεννα.

Διαβάστε επίσης Προσγειώθηκε στην Κύπρο το πριγκιπικό ζεύγος (vid)

Είχαν ζητήσει από τα παιδιά να φέρουν δώρα και γράμματα για τους γονείς τους και αυτά τα δώρα και γράμματα θα παραδώσουν δια χειρός στους Βρετανούς στρατιώτες στο Ακρωτήρι.

Royal Air Force Voyager

Το συγκεκριμένο σκάφος είναι ειδικό για την μεταφορά και ανεφοδιασμού καυσίμων της Royial Air Force και χρησιμοποιείτε για μεταφορά επιβατών.

To Voyager ξεκίνησε την συνεργασία του με την RAF στις 12 Μάιου του 2012, με πτήσεις από το Brize Norton προς στις αεροπορικές βάσεις του ακρωτηρίου της Κύπρου.

Το Voyager είναι το μοναδικό δεξαμενόπλοιο ανεφοδιασμού αέρα της RAF (AAR) και λειτουργεί επίσης ως στρατηγική αεροπορική μεταφορά. Το αεροσκάφος είναι σε λειτουργία, όπως το Voyager KC.Mk 2, εξοπλισμένο με δύο λοξά πασσάλους για ανεφοδιασμό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση