ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κυπαρισσία: «Δεν αναγνωρίζονται τα παιδιά» (Pics, Vid)

Τραγική ειρωνεία για την μητέρα του ενός από τους 15χρονους

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται από χθες η τοπική κοινωνία της Κυπαρισσίας μετά το συγκλονιστικό τροχαίο που έκοψε το νήμα της ζωής σε τρεις 15χρονους μαθητές.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι τρεις άτυχοι μαθητές θέλησαν να κάνουν «κοπάνα» από το σχολείο και πήραν το ΙΧ που ανήκε στον γονιό ενός εξ αυτών.

Το τραγικό δυστύχημα έγινε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, όταν το ΙΧ τους συγκρούστηκε με φορτηγό.


Ανείπωτη τραγωδία στην Ελλάδα - Νεκροί τρεις 15χρονοι σε τροχαίο (pics,vid)


Η σύγκρουση δύο οχημάτων ήταν τόσο σφοδρή που το ένα αυτοκίνητο κυριολεκτικά κόλλησε σε τοίχο που υπάρχει δίπλα στο οδόστρωμα. Μέσα στο αυτοκίνητο υπήρξαν εγκλωβισμένοι επιβάτες και η Πυροσβεστική Υπηρεσία έφθασε στο σημείο και έστησε επιχείρηση απεγκλωβισμού.

Νεκροί είναι ένας Έλληνας, ένας Βούλγαρος και ένας Αλβανός. Πρόκειται για τους Χρήστο Μιρτάι, Νίκο Τριαλώνα και Ενρίκο Μπουζάνι.

Δήλωση-σοκ από τον διευθυντή των τριών νεκρών 15χρονων στα Φιλιατρά: «Δεν αναγνωρίζονται τα παιδιά!»

Σύμφωνα με όσα είπε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, οδιευθυντής του ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας, Δημήτρης Δράκος, η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή που τα παιδικά δεν μπορούσαν να αναγνωριστούν.

«Οι γονείς ήρθαν στο νοσοκομείο. Δεν αναγνωρίζονται τα παιδιά. Είναι τόσο δυνατό το χτύπημα που απ' ότι μου είπαν οι αστυνομικοί δεν είναι αναγνωρίσιμα τα παιδιά», ανέφερε ο Δημήτρης Δράκος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.


Η τεράστια φίνα στην Κύπρο που έγινε viral (pic)


«Ήταν ήσυχα παιδιά, ούτε δημιουργούσαν πρόβλημα, κάθε άλλο και με εκπλήσσει αυτό. Να βγουν να πάρουν το αυτοκίνητο του πατέρα τους και να αναπτύσσουν τέτοια υπερβολική ταχύτητα σε εθνική οδό δίχως δίπλωμα», πρόσθεσε.

Ο Προϊστάμενος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας είπε:

«Ήταν έκπληξη ότι πήραν το αυτοκίνητο κρυφά, ανάπτυξαν ταχύτητα και έθεσαν τον εαυτό τους σε κίνδυνο. Ήταν από τα ήσυχα τα συνεργάσιμα παιδιά. Το δόγμα μας είναι τα παιδιά μέσα στο σχολείο. Και αποβολές όταν παίρνουν πρέπει να παραμένουν στον χώρο του σχολείου, γιατί ξέρουμε ότι όταν ένα παιδί βγει από την αυλόπορτα, κινδυνεύει», τόνισε ο Γιώργος Σταματόπουλος. 

Τραγική ειρωνεία για τη μητέρα του ενός ανήλικου

Σύμφωνα με τον Alpha, η μητέρα του ενός από τα παιδιά βρισκόταν στο νοσοκομείο την ώρα που μεταφέρθηκε εκεί το παιδί της, καθώς δούλευε. Ωστόσο το μυαλό της δεν πήγε στον γιο της, αφού νόμιζε ότι βρισκόταν στο σχολείο.

Σε άσχημη κατάσταση βρίσκεται ακόμα ένα μαθητής, ο οποίος έκανε παρέα με τους 3 άτυχους ανήλικους, τελευταία στιγμή όμως αρνήθηκε να τους ακολουθήσει στην κοπάνα γιατί είχε απουσίες.

Μιλώντας σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο Διευθυντής του 1ου ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας, ανέφερε ότι η σημερινή είναι μια πολύ δύσκολη ημέρα για όλους, καθώς και ότι στο σχολείο υπάρχει ψυχολόγος προκειμένου να στηρίξει τους συμμαθητές των τριών φίλων που σκοτώθηκαν.


Τροχαίο στην Παρεκκλησιά: Κρίσιμα στην Εντατική ο 22χρονος


Οι τρεις φίλοι είχαν γνωριστεί στην ποδοσφαιρική ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Κυπαρισσίας και από τότε έκαναν μεταξύ τους πολύ παρέα. Ο ΑΟ Κυπαρισσίας, με σχετική ανάρτηση του αποχαιρετά μέσω Facebook τους τρεις αθλητές του.

«Ο ΑΟ Κυπαρισσίας με πόνο ψυχής αποχαιρετά τους τρεις νεαρούς αθλητές του, Χρήστο Μιρτάι, Νίκο Τριαλώνα και Ενρίκο Μπουζάνι που τόσο απρόοπτα και άδικα έφυγαν από κοντά μας. Στις οικογένειες των τριών αγγέλων μεταφέρουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση μας στο πένθος τους», ανέφερε η ανάρτηση.

Πηγή: iefimerida.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X