ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κουβαράς - Αστυνομικός είπε σε αθλητή ΑμεΑ: «Να δω πως θα τρέξεις να φύγεις»

Η ανάρτηση του πρωταθλητή ποδηλασίας ΑμεΑ, Νίκου Παπαγγελή

24news team

Απίστευτη καταγγελία από τον πρωταθλητή ποδηλασίας ΑμεΑ, Νίκο Παπαγγελή, για αστυνομικό που φέρεται να του είπε: «Να δω πως θα τρέξεις», την ώρα που μαίνονταν οι φωτιές στον Κουβαρά.

Ο Νίκος Παπαγγελής, του οποίου το σπίτι βρίσκεται στην περιοχή όπου μαίνεται η φωτιά στον Κουβαρά, όπως όλοι κάτοικοι της περιοχής βιώνει δύσκολες στιγμές, αφού έχουν εκκενώσει τα σπίτια τους. Ο πρωταθλητής κατήγγειλε ένα απίστευτο περιστατικό με αστυνομικό, ενώ αναφέρει μεταξύ άλλων, «αυτοί οι φασιστικοί άνθρωποι που νιώθουν ότι έχουν δύναμη πρέπει να εξαφανιστούν».

Αυτούσια τα λόγια του πρωταθλητή από story του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης

«Δυστυχώς κάηκαν αρκετά σπίτια δίπλα από εμάς! Για άλλη μια φορά δεν ήμασταν προετοιμασμένοι… Δεν ξέρω ποιος φταίει ή ποιος θα πάρει την ευθύνη! Καλή δύναμη στους ανθρώπους που μάχονται με τη φωτιά και σε αυτούς που έχασαν τους κόπους μιας ζωής!

Δεν είναι δουλειά μου να κρίνω κανένα στο πως να κάνει τη δουλειά του αλλά το σημερινό περιστατικό θα ήθελα να το μοιραστώ!

Όπως ήταν φυσιολογικό όλοι οι κάτοικοι και οι γονείς μου ήταν σε πανικό και ενώ είχαμε εκκενώσει τα σπίτια και ήμασταν αρκετά μέτρα μακριά όλοι, αστυνομικός της ΕΛΑΣ το πρώτο πράγμα που ήρθε και είπε μετά το ότι πρέπει να εκκενώσουμε ήταν προς τα εμένα: «Να δω πως θα τρέξεις να φύγεις εσύ όταν έρθει η φωτιά προς τα εδώ». Αυτοί οι φασιστικοί άνθρωποι που νιώθουν ότι έχουν δύναμη πρέπει να εξαφανιστούν!

Είχε το μυαλό να σκεφτεί να πει την εξυπνάδα του όταν άνθρωποι ήταν σε πανικό. Μάλιστα βγήκε και με έπιασε από το κεφάλι λέγοντάς μου για σένα το λέω αδερφέ».

Πώς έχασε το πόδι του

Ο Νίκος στην εφηβεία του, ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο στις ακαδημίες του Ολυμπιακού και ήταν από τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας, διαγνώστηκε με καρκίνο στο οστά του. Όλα ξεκίνησαν τον Φεβρουάριο του 2012 όταν ένας έντονος πόνος στο αριστερό του πόδι, τον οδήγησε στο γιατρό.

Η διάγνωση ήταν οστεοσάρκωμα, μια μορφή καρκίνου στα κόκαλα. Αμέσως ο Νίκος άρχισε τις χημειοθεραπείες κι όλα έδειχναν ότι είχε ξεπεράσει τον κίνδυνο μέχρι τον Φεβρουάριο του 2014 που πήγε για έναν τυπικό επανέλεγχο και μία σκιά στην ακτινογραφία τον οδήγησε αμέσως στο χειρουργείο. Ο όγκος εντοπίστηκε στις κεντρικές αρτηρίες και έτσι οι γιατροί αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν ολόκληρο το αριστερό του πόδι.

Με πληροφορίες από συνέντευξή του στο protothema.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση