ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καρέ-καρέ το έγκλημα: Σκότωσε την σύζυγό του με φρικτό τρόπο (Vid)

Την στραγγάλισε και την πέταξε από τον τέταρτο όροφο

Ένα σοκαριστικό έγκλημα αποκαλύπτουν οι κάμερες ασφαλείας πολυκατοικίας στην Βραζιλία, όπου ένα ζευγάρι είχε έναν έντονο καυγά, ο οποίος είχε τραγική κατάληξη. Πρωταγωνιστές, ο 32χρονος λέκτορας Βιολογίας, Luis Manvailer, και η 28χρονη σύζυγός του, δικηγόρος, Tatiane Spitzner.

Τα βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες, ξεκινούν από τον υπόγειο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας, όπου ο 32χρονος κυνηγούσε, αρχικά, την 28χρονη, η οποία προσπαθούσε να του ξεφύγει, μπαίνοντας στον ανελκυστήρα. Ωστόσο, δεν τα κατάφερε, εκείνος την πρόλαβε και ακολούθησε μια πάλη μεταξύ των δύο στον ανελκυστήρα.


Ξέρετε την στάση 69; Τώρα ήρθε και το 68! (Pic)


Μάταια εκείνη προσπαθούσε να του ξεφύγει, καθώς εκείνος, όντας πιο μεγαλόσωμος, με σχετική ευκολία την τραβούσε ξανά μέσα στον ανελκυστήρα με βία. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στην διάθεσή τους οι ανακριτές, ο Manvailer φέρεται να την στραγγάλισε, τελικά, πριν την ανεβάσει στον τέταρτο όροφο της πολυκατοικίας, όπου βρισκόταν το διαμέρισμά τους.

Στην συνέχεια, την πέταξε στο κενό, καλώντας την Αστυνομία, ισχυριζόμενος ότι η σύζυγός του προσπάθησε να αυτοκτονήσει.


19χρονος επιβίωσε στην μέση του ωκεανού με ψάρια και θαλασσινό νερό (Pics)


Από το υλικό που περισυνέλεξε η Αστυνομία, ο άντρας εμφανίζεται να σκουπίζει το αίμα και τα δακτυλικά αποτυπώματα από τους τοίχους και το πάτωμα, προκειμένου να μην αφήσει στοιχεία.

Η έκθεση του Ιατροδικαστή, εν τω μεταξύ, αναφέρει ότι η 28χρονη ήταν ήδη νεκρή, από τον στραγγαλισμό της, όταν έπεσε στο πεζοδρόμιο, παρά τον ισχυρισμό του 32χρονου ότι προσπάθησε να την σώσει, επειδή δεν αντιλήφθηκε ότι ήταν νεκρή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X