ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κακοκαιρία Daniel: Στους 15 οι νεκροί

Εντοπίστηκε η σορός 42χρονου στον Παγασητικό

Στους 15 ανέρχονται πλέον οι νεκροί στην Ελλάδα από την φονική κακοκαιρία Daniel, καθώς το απόγευμα της Κυριακής (10/9) εντοπίστηκε η σορός 42χρονου που αγνοούνταν στην Αγία Αικατερίνη Βόλου.

Η σορός του 42χρονου εντοπίστηκε το μεσημέρι από χειριστή ιστιοπλοϊκού σκάφους στη θαλάσσια περιοχή Μικρά Τρικερίου, στον Παγασητικό Κόλπο. Περισυνελλέγη από το Λιμενικό και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου, όπου κλήθηκαν οι συγγενείς του άτυχου 42χρονου και τον αναγνώρισαν, σύμφωνα με το gegonota.news.

Υπενθυμίζεται ότι ο άνδρας παρασύρθηκε στο ρέμα της Αγίας Αικατερίνης την Τρίτη το πρωί, όταν ξέσπασε η μεγάλη νεροποντή και χάθηκε μπροστά από τα μάτια του 17χρονου γιου του, ο οποίος κατάφερε να σωθεί.

Ο γιος του 42χρονου ήταν συνεπιβάτης στο αυτοκίνητο και μπόρεσε να ξεφύγει σκαρφαλώνοντας στην οροφή του οχήματος. Ο ίδιος περιέγραψε σε συνεντεύξεις του τις δραματικές στιγμές που έζησε: «Θυμάμαι τα πάντα. Όλα ξεκίνησαν όταν ο πατέρας μου πήρε την απόφαση να περάσει ένα ορμητικό ρέμα. Θυμάμαι όλη μας τη συζήτηση. Όσο ήμασταν μέσα στο αυτοκίνητο προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με κάποιον για να ζητήσουμε βοήθεια και τα καταφέραμε. Εν τέλει, ο πατέρας μου κατάφερε να οδηγήσει το αυτοκίνητο πάνω σε ένα δέντρο και να το μπλοκάρει. Όταν έγινε αυτό έσπασε το πίσω παρμπριζ και γέμισε όλο το αμάξι νερά. Δεν μπορούσαμε να μείνουμε μέσα και βγήκαμε.

Κατάφερα, χωρίς να ξέρω πώς και σκαρφάλωσα στην οροφή αλλά τα νερά ήταν τόσο ορμητικά που πήραν μαζί τους τον πατέρα μου. Δεν τον ξαναείδα και το μόνο που μου είπε ήταν ότι δεν μπορούσε να κρατηθεί άλλο. Το ποτάμι πήρε προς τα κάτω το αυτοκίνητο και μόλις βρήκα την ευκαιρία πήδηξα μέσα σε ένα χωράφι. Κατάφερα να επικοινωνήσω με δικούς μου ανθρώπους που ενημέρωσαν την πυροσβεστική» ανέφερε ο 17χρονος.

Νωρίτερα την Κυριακή βρέθηκαν νεκροί η μητέρα και ο γιος της που αγνοούνταν στην περιοχή της Μεταμόρφωσης στην Καρδίτσα. Πρόκειται για μια γυναίκα 88 ετών και τον 65χρονο γιο της οι οποίοι ήταν αγνοούμενοι.

Το πρωί της Κυριακής βρέθηκε επίσης 58χρονος που αγνοούνταν από τον Άγιο Δημήτριο. Ο άντρας ήταν στη λίστα των αγνοουμένων από χθες, 9 Σεπτεμβρίου. Εντοπίστηκε σήμερα από drone ανάμεσα στις περιοχές Άγιος Δημήτριος και Πετρινό.

Σημειώνεται ότι από την Πέμπτη (7/9) αγνοούνται δύο Αυστριακοί (πιθανόν ζευγάρι, αγνώστου ηλικίας) στα Ποτιστικά Πηλίου.

Πηγή: protothema.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση