ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ήταν η πρώτη φορά που έφερε γυναίκα σπίτι. Είχαν πιει»

Τι ισχυρίζεται ο συγκάτοικός του 32χρονου

Τη δική του εκδοχή για τα όσα συνέβησαν το βράδυ της εξαφάνισης της Αναστάζια Ρουμπίνσκα στην Κω έδωσε ο συγκάτοικος του 32χρονου άνδρα που κατηγορείται για την υπόθεση, τη στιγμή που συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για την εξιχνίαση της γυναικοκτονίας.

Ο Γκούλαμ ισχυρίζεται πως όταν γύρισε σπίτι από την εργασία του αντίκρισε στο σαλόνι την Αναστάζια και τον 32χρονο στο σαλόνι να πίνουν μπύρες, ενοχλήθηκε και ζήτησε να αποχωρήσουν.

Μιλώντας στο MEGA ισχυρίστηκε πως ο συγκάτοικός του και η Αναστάζια αποχώρησαν από το σπίτι με το μηχανάκι, τη στιγμή που οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν υπάρχει κάμερα που έχει καταγράψει έξοδο από το σπίτι, παρά μόνο την είσοδο των δύο.

Ο Γκούλαμ είπε πως μένει δύο μήνες με τον 32χρονο: «ήρθε εδώ και μου είπε "σε παρακαλώ δεν έχω σπίτι δεν έχω φαΐ". Για έναν μήνα δεν δούλευε. Εγώ έχω τρία παιδιά, γυναίκα και αδερφό στο Πακιστάν και τους στέλνω λεφτά για να φάνε».

Ισχυρίζεται πως επέστρεψε στο σπίτι και είδε την 27χρονη «ρώτησα "ποια είναι;". Του είπα "πάρε την και φύγε, εμένα δεν μου αρέσουν αυτά". Εγώ έχω παιδιά ήρθα εδώ για να δουλέψω».

Του είπα «γιατί έφερες το κορίτσι; Ποια είναι; Είπε είναι φίλη. Του είπα φύγε. Βγήκε έξω και έκατσε στην καρέκλα». Ο 32χρονος είπε πως κοιμήθηκε στις 11 και ξύπνησε στη 1:00 όταν και διαπίστωσε πως ο συγκάτοικός του έλειπε.

«Τον πήρα τηλέφωνο. Λέω "πού είναι ο μ...". Ήταν πιωμένος και φοβήθηκα μην πέσει με το μηχανάκι. Το κινητό ήταν κλειστό. Στις 2:00 δεν ήταν ακόμα σπίτι και τον πήρα και ήταν πάλι κλειστό», ανέφερε.

«Ήταν η πρώτη φορά που έφερε γυναίκα σπίτι. Η κοπέλα είχε πει και αυτός είχε πιει», είπε. Όσο για τον 32χρονο «δεν ξέρω αν πουλούσε ή αν έπαιρνε ναρκωτικά».

ΠΗΓΗ: reader.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση