ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ισραήλ: «Νομίζαμε ότι μας πήγαιναν για εκτέλεση»

Η Χαμάς δεν είπε στους 17 ομήρους ότι θα τους ελευθερώσει

Μία εκ των 13 Ισραηλινών που αφέθηκαν ελεύθεροι χθες από την Χαμάς, αποκάλυψε πως μέχρι να δουν τον Ερυθρό Σταυρό δεν είχαν ιδέα για το πού τους πήγαιναν.

Η 72χρονη Αντίνα Μόσε, συναντήθηκε με τους οικείους της, στους οποίους αποκάλυψε, ότι η Χαμάς δεν τους είπε ποτέ ότι τους αφήνουν ελεύθερους, με αποτέλεσμα να νομίζουν ότι τους πάνε για να τους εκτελέσουν!

«Νομίζαμε ότι μας πάνε για εκτέλεση μέχρι που είδαμε τα λεωφορεία του Ερυθρού Σταυρού έξω από τα τούνελ της Γάζας. Μας κρατούσαν σε καθεστώς τρόμου μέχρι το τέλος» είπε η 72χρονη γυναίκα.

Η ανιψιά της, Μάιαν Μόσε, 43 ετών, είπε στους The Times: «Ηξερε ότι κάτι συμβαίνει καθώς είχαν σταματήσει οι εκρήξεις την Παρασκευή. Ξαφνικά υπήρχε νεκρική σιωπή. Μετέφεραν τους ομήρους σε ένα τούνελ και πανικοβλήθηκαν. Πίστεψαν ότι πάνε να τους σκοτώσουν μέχρι που είδαν τον Ερυθρό Σταυρό και συνειδητοποίησαν πως τους αφήνουν ελεύθερους».

Για 50 μέρες η Αντίνα και οι υπόλοιποι όμηροι, βρίσκονταν στο σκοτάδι μέσα στα τούνελ, με αποτέλεσμα να προσπαθούν σήμερα να συνηθίσουν το… φως, στην πρώτη τους ημέρα μετά την απαγωγή τους από την Χαμάς στις 27 Οκτωβρίου.

Πηγή: iefimerida.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση