ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ιδού το γράμμα που έστειλε ο Μπάμπης στη μητέρα της Καρολάιν (vid)

Ο πιλότος ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα ενός κυκλώματος με το οποίο είχε συμφωνήσει να κάνει παράνομη δουλειά εν γνώσει της Καρολάιν

O δολοφόνος της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος βρίσκεται στη φυλακή και πρόσφατα παραιτήθηκε της έφεσης που είχε ασκήσει για ευνοϊκότερη ποινή μετά την πρωτόδικη καταδίκη του.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος όπως είχε γίνει γνωστό είχε στείλει γράμμα στη μητέρα της Καρολάιν. Μάλιστα ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν, Θανάσης Χαρμάνης, θα εμφάνιζε στη δίκη την πρωτότυπη επιστολή, στην οποία μιλούσε για κύκλωμα που τον πίεζε να σκοτώσει την σύζυγό του.

Η επιστολή φέρεται να γράφτηκε όταν ο συζυγοκτόνος ήταν προφυλακισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού. Παρέδωσε την επιστολή στην μητέρα του κι εκείνη πήγε στην Αλόννησο και την έδωσε στην μητέρα της δολοφονημένης 19χρονης.

Η επιστολή η οποία απευθύνονταν στη Σουζάνα Κράουτς, ήταν γραμμένη στα αγγλικά και σε αυτή ο πιλότος εξηγεί πόσο πολύ αγαπούσε την Καρολάιν και ότι αισθάνεται φρικτά για ό,τι συνέβη. Αναφέρεται στην κόρη του, Λυδία, ρωτάει πώς είναι και παραδέχεται πως όταν μεγαλώσει θα της πει ψέματα για τον τρόπο που πέθανε η μητέρα της.

Και συνεχίζει ισχυριζόμενος ότι δεν σκότωσε εκείνος την Καρολάιν, αλλά τα κυκλώματα στα οποία είχε μπλέξει. Τονίζει ότι αναγκάστηκε να ομολογήσει έναν φόνο, που δεν διέπραξε ο ίδιος, γιατί υπήρξε θύμα εκβιασμού αυτού του κυκλώματος.

Στο φως το γράμμα του πιλότου στη μητέρα της Καρολάιν

Η εν λόγω επιστολή έρχεται στο φως για πρώτη φορά. Στην επιστολή, η οποία παρουσιάστηκε στο Star, ο πιλότος απευθύνεται στη μητέρα της Καρολάιν, Σουζάνα Κράουτς αναφέροντας αρχικά: "Σου χρωστάω πολλά πράγματα, πολλά περισσότερα από όσα μπορώ να σου ανταποδώσω. Το λιγότερο που έχω να σου δώσω αυτή την στιγμή είναι η αλήθεια, γιατί την αξίζεις περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον". Στη συνέχεια προσθέτει ότι ήθελε να διατυπώσει και γραπτώς όσα, όπως υποστηρίζει, της είχε ήδη μεταφέρει προφορικά ο πατέρας του, αναφορικά με τα όσα συνέβησαν στα Γλυκά Νερά.

"Θύμα κυκλώματος"

Ο πιλότος ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα ενός κυκλώματος με το οποίο είχε συμφωνήσει να κάνει παράνομη δουλειά εν γνώσει της Καρολάιν, παρόλο που εκείνη είχε αντιρρήσεις. Όμως τελικά έκανε πίσω την τελευταία στιγμή λόγω του μεγάλου ρίσκου της δουλειάς.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, συνεχίζει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, οι άνθρωποι του κυκλώματος να εισβάλουν στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών για να πάρουν πίσω τα χρήματα που είχαν δώσει ως προκαταβολή και να σκοτώσουν την Καρολάιν.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο πιλότος, δέχθηκε να "πάρει πάνω του" τη δολοφονία της Καρολάιν, χωρίς να την έχει εκτελέσει ο ίδιος.

Στην επιστολή παρουσιάζεται σαν ένας άνθρωπος που αγαπούσε την Καρολάιν και ουσιαστικά αυτοθυσιάστηκε για να σώσει το παιδί του, αναφέρει μάλιστα σε κάποιο σημείο πως "αυτοί οι άνθρωποι που της έκαναν κακό θα πληρώσουν".

"Εγώ θα λείπω Σουζάνα για λίγα χρόνια" είναι τα λόγια που απευθύνει στη μητέρα της Καρολάιν σχετικά με τη φυλάκισή του, συμπληρώνοντας πως "η Λυδία δεν έχει κάνει τίποτα κακό και οφείλουμε στην Καρολάιν να της τα δώσουμε όλα, θέλω να είναι ευτυχισμένη".

Και συνεχίζει:

"Σουζάνα, θα σε αγαπάω ό,τι κι αν γίνει. Είσαι η μητέρα της γυναίκας μου, γιαγιά της κόρης μου και ένας από τους σημαντικότερους ανθρώπους στη ζωή μου. Δε θα ξεχάσω ποτέ ότι μου φέρθηκες σαν οικογένεια".

Καλεί μάλιστα τη μητέρα της δολοφονημένης Καρολάιν να πάει στο μνήμα της και να της πει πόσο την αγαπά. Γράφει συγκεκριμένα: "Μου λείπει τόσο πολύ (η Καρολάιν), απλώς πες της πόσο την αγαπώ την επόμενη φορά που θα την επισκεφθείς".

Λίγο πριν κλείσει το γράμμα μιλάει και για τα κληρονομικά απευθύνοντας μάλιστα και... συστάσεις αξιοποίησης προς την Σουζάνα Κράουτς αναφορικά με τη διαχείριση της περιουσίας.

"Αυτά που είπα σήμερα είναι για σένα και την οικογένειά σου, δε θα τα χρησιμοποιήσω στο δικαστήριο, θα το είχα κάνει αν ήθελα" γράφει εξάλλου ο πιλότος.

Πολλά ερωτηματικά προκύπτουν βέβαια, όπως ειπώθηκε στην εκπομπή, σχετικά με τα όσα ισχυρίζεται ο πιλότος και κυρίως γιατί οι υποτιθέμενοι εκτελεστές δε σκότωσαν τον ίδιο αλλά την Καρολάιν. Επιπλέον από την αστυνομική έρευνα ουδέποτε βρέθηκαν στοιχεία που να δείχνουν παρουσία άλλων ατόμων στο σπίτι των Γλυκών Νερών πλην του ίδιου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής, η πλευρά της οικογένειας της Καρολάιν δεν έχει ακόμη αποφασίσει αν θα καταθέσει την επιστολή στο δικαστήριο.

ΠΗΓΗ: thetoc.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση