ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η τρομακτική πτώση 16χρονου αθλητή snowboard στους Ολυμπιακούς Αγώνες (vid)

Πάγωσαν όλοι

Με φορείο απομακρύνθηκε από τον χώρο όπου διεξάγονται οι Ολυμπιακοί Αγώνες στην Πιονγκτσάνγκ της Νότιας Κορές ο 16χρονος Ιάπωνας αθλητής του snowboard Yuto Totsuka.

Ο νεαρός αθλητής είχε μια τρομακτική πτώση, την οποία πολλοί χαρακτηρίζουν το χειρότερο ατύχημα που είδαν ποτέ στον διαγωνισμό. Έγινε μάλιστα ενώ έπνεαν ισχυροί άνεμοι στην περιοχή, όπου καταγράφονται και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Το ατύχημα έγινε μάλιστα ενώ ακούγεται σκληρή κριτική από τους αθλητές για τις επικίνδυνες συνθήκες- λόγω των ανέμων- στις οποίες κλήθηκαν να διαγωνιστούν.

Στο οπτικό υλικό από τους Αγώνες φαίνεται ο αθλητής να χάνει τον έλεγχο κατά τη διάρκεια άλματος και να πέφτει τραυματίζοντας το κεφάλι και την πλάτη του.

Σύμφωνα πάντως με τη Daily Mail, ο 16χρονος φαίνεται να γλίτωσε από σοβαρά τραύματα και να χτύπησε μόνο στον γοφό. Δεν έχει πάντως ακόμα ανακοινωθεί ακριβώς η κατάστασή του.

«Τρομακτική σκηνή» περιέγραψε ένας ρεπόρτερ της Washington Post ενώ το Ολυμπιακό Πάρκο εκκενώθηκε και κάποιες διοργανώσεις αναβλήθηκαν λόγω των θυελλωδών ανέμων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση