ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Γεωργία χέρι χέρι με τον σύντροφό της λίγο πριν τη σκοτώσει (vid)

Τα τελευταία λεπτά της 41χρονης Γεωργίας

Βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει την 41χρονη Γεωργία να περπατάει μαζί με τον σύντροφό της που κατηγορείται για τη δολοφονία της, μόλις λίγη ώρα πριν βρει φριχτό θάνατο με τρεις μαχαιριές στον λαιμό, δημοσιεύει το protothema.gr.

Στο βίντεο που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας καταστήματος το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, φαίνεται η 41χρονη έγκυος να προχωράει αμέριμνη μαζί με τον σύντροφό της κρατώντας σακούλες με ψώνια στα χέρια, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, μερικά μέτρα μακριά δηλαδή από το σπίτι που ζούσε το ζευγάρι.

Δείτε το βίντεο:

Οι δείκτες του ρολογιού δείχνουν περίπου δέκα λεπτά πριν από τις 11 το βράδυ και, σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι επιστρέφει με ταξί στο διαμέρισμά του, αφού ο 39χρονος κατηγορούμενος πήγε να πάρει από τη δουλειά της την άτυχη γυναίκα. Τραγική ειρωνεία ότι η γυναίκα περπατούσε στο πεζοδρόμιο πιάνοντας το χέρι του συντρόφου της, χωρίς να γνωρίζει ότι θα έχανε τη ζωή της περίπου μια ώρα αργότερα.

Το συγκεκριμένο βίντεο είναι ένα από αυτά που περιλαμβάνονται στη δικογραφία που σχηματίζεται για την υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, σε υλικό από κάμερες ασφαλείας διαφορετικού καταστήματος της περιοχής, αποτυπώνεται η στιγμή που ο 39χρονος κουβαλάει τη σορό της 41χρονης μέσα σε μια βαλίτσα - τύπου μπαούλο - μαζί με τον 34χρονο συνεργό του που ομολόγησε τη συμμετοχή του στη δολοφονία.

Υπενθυμίζεται ότι, ποινική δίωξη για τρία κακουργήματα και δύο πλημμελήματα άσκησε η εισαγγελέας σε βάρος των δύο ανδρών που κατηγορούνται για τη δολοφονία της 41 ετών εγκύου, η σορός της οποίας βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας σε θαμνώδη περιοχή κοντά στο Μονοπήγαδο, έξω από τη Θεσσαλονίκη, επτά 24ωρα μετά την εξαφάνισή της.

Ως δράστες κρατούνται ο 39χρονος σύντροφός της και ο 34χρονος φίλος του, που σύμφωνα με την απαγγελθείσα ποινική δίωξη αντιμετωπίζουν τις πράξεις της ανθρωποκτονίας με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, της διακοπής κύησης, της ληστείας (όλες κατά συναυτουργία), όπως επίσης της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Η δικογραφία από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης διαβιβάστηκε το πρωί στην εισαγγελέα, ενώ οι δύο κατηγορούμενοι αναμένεται να οδηγηθούν αύριο στον 4ο τακτικό ανακριτή, σε εκτέλεση σχετικών ενταλμάτων σύλληψης. Αναμένεται να πάρουν προθεσμία για να απολογηθούν τις επόμενες μέρες.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση