ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Η Ελλάδα βιώνει κατάρρευση του πληθυσμού της» - Καμπανάκι από τον Έλον Μασκ

«Ο ρυθμός των γεννήσεων είναι ο χαμηλότερος σε σχεδόν έναν αιώνα», τονίζει για την Ελλάδα ο Νοτιοαφρικανός μεγιστάνας

Το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας αναδεικνύει σε ανάρτησή του ο Έλον Μασκ. Ο Νοτιοαφρικανός μεγιστάνας επισημαίνει την υπογεννητικότητα που καταγράφεται στην Ελλάδα και τονίζει ότι ο ρυθμός των γεννήσεων είναι ο χαμηλότερος σε σχεδόν έναν αιώνα.

Ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της Τesla και του Χ υπογραμμίζει επιπλέον ότι, «η Ελλάδα είναι μια από τις δεκάδες χώρες που βιώνουν κατάρρευση του πληθυσμού τους, λόγω των χαμηλών ρυθμών των γεννήσεων».

Αναπαρήγαγε επίσης μια δημοσίευση που έλεγε ότι η Ελλάδα θα είναι η πρώτη χώρα που θα βιώσει «πληθυσμιακή κατάρρευση», καθώς οι ξαφνικοί και αναπάντεχοι θάνατοι συνεχίζουν να αυξάνονται, την ώρα που οι γεννήσεις πέφτουν χαμηλότερα από όλες τις προβλέψεις.

«Ο ρυθμός των γεννήσεων είναι ο χαμηλότερος σε σχεδόν έναν αιώνα»

Ειδικότερα, η δημοσίευση που αναπαρήραγε έλεγε: «Οι καρδιακές ανεπάρκειες, τα εγκεφαλικά, οι θρομβώσεις και οι επιθετικοί καρκίνοι ανάμεσα σε κατά τα άλλα υγιείς νέους έχουν προκαλέσει την αύξηση των ποσοστών θνησιμότητας στην Ελλάδα, ενώ τα επίπεδα γονιμότητας σε νεαρούς άνδρες και γυναίκες οδηγούν το ποσοστό γεννήσεων σε μεγάλη πτώση, αφού ο ρυθμός των γεννήσεων είναι ο χαμηλότερος σε σχεδόν έναν αιώνα».

Πηγή: in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση