ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γρονθοκόπησε γυναίκα για μια θέση πάρκινγκ (Vid)

Χτυπάει το κεφάλι της σε ένα άλλο αυτοκίνητο

Τον καυγά ενός εύσωμου άνδρα και μίας μικροσκοπικής γυναίκας αιχμαλώτισε κάμερα ασφαλείας στο Τέξας.

Στα πλάνα που δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο, ο άνδρας φαίνεται να χτυπάει τη γυναίκα και να την πετάει στο έδαφος, καθώς διαφώνησαν για μία θέση πάρκινγκ.

Το περιστατικό σημειώθηκε στον χώρο στάθμευσης ενός κινέζικου εστιατορίου στο Σαν Αντόνιο. Ο άνδρας μιλούσε με μια ηλικιωμένη γυναίκα που βγήκε από το αυτοκίνητό της, έχοντας παρκάρει δίπλα από το βανάκι του. Δεν είναι ξεκάθαρο το τι ειπώθηκε, αλλά όπως είπε η γυναίκα αργότερα, μιλούσαν για τη θέση πάρκινγκ και εκείνος την κατηγόρησε βρίζοντας ότι του την έκλεψε.

Στη συνέχεια φαίνεται να βγαίνει από το αυτοκίνητο η κόρη της ηλικιωμένης. Αφού τον βλέπει να κλωτσάει το αυτοκίνητό τους, η νεότερη γυναίκα κατευθύνεται προς αυτόν και του ρίχνει μία γροθιά στο πρόσωπο.

Σε εκείνο το σημείο ο άνδρας γυρνάει και χτυπάει το κεφάλι της σε ένα άλλο αυτοκίνητο, τη χτυπάει δυνατά αρκετές φορές στο κεφάλι και το σώμα πριν να πέσει στο έδαφος.

«Θυμάμαι μόνο να μου τραβάει τα μαλλιά, να με χτυπάει στο πρόσωπο και να με ρίχνει στο έδαφος με γροθιές» είπε το θύμα, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Η ηλικιωμένη γυναίκα επέστρεψε τότε να του ζητήσει τον λόγο και ο άνδρας την έσπρωξε, με αποτέλεσμα να πέσει κάτω. Μάλιστα εκείνη ισχυρίζεται ότι επίσης τη γρονθοκόπησε.

Ο εύσωμος άνδρας στη συνέχεια μπήκε στο αυτοκίνητό του και ξεκίνησε να φύγει, παρά το γεγονός ότι κάποιοι που βρίσκονταν στο σημείο προσπάθησαν να τον εμποδίσουν. Η μικρόσωμη γυναίκα τον πρόλαβε στην πόρτα του βαν του και λογομάχησε μαζί του, πριν αυτός κλείσει την πόρτα και απομακρυνθεί.

«Θέλω αυτό ο τύπος να σταματήσει να κυκλοφορεί στον δρόμο. Είναι ένα τέρας» είπε η ηλικιωμένη γυναίκα. «Θέλω να μπει στη φυλακή».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X