ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Φρίκη στη Μυτιλήνη: 49χρονος βίασε ανήλικη με νοητική υστέρηση

Φυλάκιση 11 χρόνια μετά από πολύωρη δίκη

Η τελευταία πράξη της υπόθεσης βιασμού ανήλικης με νοητική υστέρηση στην Μυτιλήνη, καθώς και παρενόχλησης της αδερφής της, γράφτηκε την περασμένη Παρασκευή (26-01-2018) στο Μεικτό ορκωτό Δικαστήριο Χίου.

Ο 49χρόνος δράστης καταδικάστηκε σε 11 χρόνια ποινή φυλάκισης μετά από πολύωρη δίκη, κατά τη διάρκεια της οποίας, δεν έλειψαν και οι εντάσεις.

Στο δικαστήριο η μητέρα και η αδερφή της 14χρόνης ξέσπασαν σε κλάματα κατά την απολογία τους, περιγράφοντας τα όσα έγιναν.

Το χρονικό

Στις 5 Αυγούστου 2017 οι δύο αδερφές κλειδώθηκαν έξω στο σπίτι τους. Ο γείτονας και μετέπειτα δράστης κάλεσε κλειδαρά για να ανοίξει το σπίτι.

Όπως μεταδίδει, το chiosin.gr, ο κλειδαράς ζήτησε 20 ευρώ, τα έδωσε ο γείτονας και ξαναεπισκέφθηκε το σπίτι το απόγευμα για να πάρει τα χρήματα από την μητέρα.

Όμως η μητέρα δεν είχε επιστρέψει και εκεί εκτυλίχθηκε το συμβάν με τον δράστη να πηγαίνει στο δωμάτιο με την νεαρή κοπέλα. Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι δεν το έπραξε, ωστόσο η ετυμηγορία έδειξε το αντίθετο επιβάλλοντας του ποινή κάθειρξης 11 ετών.

Πηγή: madata

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση