ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φρίκη: Βίασαν γυναίκα στην όχθη ποταμού και το τράβαγαν σε βίντεο (vid)

Προσοχή, οι εικόνες μπορεί να ενοχλήσουν

Οι αστυνομικές αρχές στην Patna της βορειοανατολικής Ινδίας προχώρησαν στη σύλληψη δύο ανδρών που κατηγορούνται ότι βίασαν μια γυναίκα δίπλα στον Γάγγη.

Έφτασαν στη σύλληψή τους μέσω ενός βίντεο της αποτρόπαιας πράξης που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το οποίο κατέγραψαν οι ίδιοι.

Πήγε με 4 άνδρες σε ένα βράδυ, έμεινε έγκυος και δεν ξέρει τον πατέρα του παιδιού

Σύμφωνα με την αστυνομία η γυναίκα είχε πάει να κάνει μπάνιο στον ιερό ποταμό για τους Ινδουιστές το πρωί της περασμένης Κυριακής. Στο βίντεο ακούγεται να ζητά από τους δύο άνδρες να σκεφτούν την «ιερότητα» του ποταμού τον οποίο αποκαλεί επίσης «μητέρα» - έναν όρο που χρησιμοποιείται για να δείξει αγάπη και σεβασμό στην τοποθεσία.

Την Τετάρτη, όπως αναφέρουν οι Times of India, η αστυνομία προχώρησε στην κατάσχεση του κινητού τηλεφώνου που κατέγραψε το περιστατικό και το έστειλε για ανάλυση στο εγκληματολογικό τμήμα.

«Αποσιώπησε τη δοκιμασία που πέρασε την Κυριακή και δεν το είπε σε κανέναν. Το θέμα προέκυψε μόνο όταν το βίντεο έγινε viral το απόγευμα της Τρίτης», ανέφερε ο αστυνομικός διευθυντής, Anand Kumar. Η γυναίκα που λέγεται πως μένει στο ίδιο χωριό με τους υπόπτους, κλήθηκε στη συνέχεια από τις αρχές για να δώσει κατάθεση.

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία κάθε 13 λεπτά μια γυναίκα πέφτει θύμα βιασμού στην Ινδία. Οι αρχές, μάλιστα, εκτιμούν ότι πολλά περιστατικά δεν αναφέρονται για να μη στιγματιστεί το θύμα.

 

Πηγή: newsbeast

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση