ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φωτογραφίες από τον ήρωα-κομάντο της SAS

Ρίχθηκε στην μάχη κατά των τρομοκρατών μετά το χτύπημα στην Κένυα

Οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του κόσμου δείχνουν έναν άντρα να βοηθά και να μάχεται κατά την διάρκεια του τρομοκρατικού χτυπήματος στην Κένυα που άφησε πίσω του νεκρούς και τραυματίες. Ο εξοπλισμός του άντρα προκάλεσε εντύπωση και μετά από έρευνα τα βρετανικά ΜΜΕ αποκαλύπτουν ότι πρόκειται για μέλος της επίλεκτης μονάδας του βρετανικού στρατού SAS (Special Air Service). Ο λόγος που βρισκόταν στην Κένυα ήταν για να εκπαιδεύσει και να καθοδηγήσει άντρες των Ειδικών δυνάμενων της Κένυας.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η SUN, κατά την διάρκεια της αιματηρής επίθεσης από την τρομοκρατική ομάδα al-Shabaab οι δυνάμεις ασφαλείας της Κένυας ζήτησαν την βοήθειά του. Οι φωτογραφίες τoν δείχνουν να φορά τζιν και αθλητικά, ενώ φέρει την απαραίτητη εξάρτυση. Το πρόσωπό του ήταν καλυμμένο ενώ στις εικόνες που κατέγραψε ο φακός φαίνεται να παρέχει βοήθεια σε τραυματίες και πολίτες.

Άτομο από «μέσα» δήλωσε στην εφημερίδα ότι ο συγκεκριμένος άντρας έριξε κάποιους πυροβολισμούς κατά των τρομοκρατών και αδιαμφισβήτητα οι ενέργειές του έσωσαν πολλές ζωές. 

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

 

 

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση