ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φόνος Μιχάλη: Η «επιστροφή» που κίνησε υποψίες

Λίστα υπόπτων της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη

΄Λίστα με υπόπτους έχει καταρτίσει η αστυνομία που συνεχίζει να αναζητά τον δράστη της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη, κατά την επίθεση των Κροατών στο γήπεδο της ΑΕΚ.

Όταν κάποιος ταυτοποιείται θα γίνεται άρση του τηλεφωνικού του απορρήτου, κυρίως για τις κλήσεις που έκανε μετά τη δολοφονία του 29χρονου.

Οι Αρχές ερευνούν εξονυχιστικά τα βίντεο που έχουν στα χέρια τους. Θα απομονώσουν τη δράση τριών έως τεσσάρων ατόμων προσπαθώντας να τους ταυτοποιήσουν και να διαπιστώσουν ποιος ήταν ακριβώς ο ρόλος τους.

Στο μικροσκόπιο έχει μπει ένα ακόμα άτομο, το οποίο είχε εγκαταλείψει προσωπικά του αντικείμενα έξω από ένα κατάστημα και επέστρεψε να τα πάρει.

Τις επόμενες ημέρες έρχονται νέα εντάλματα σύλληψης για άτομα που συμμετείχαν στην αιματηρή επίθεση. Η αστυνομία θα επιχειρήσει να αντλήσει πληροφορίες από άτομα που δραστηριοποιούνται στο χώρο των οργανωμένων φιλάθλων και που μπορεί να γνωρίζουν πρόσωπα τα οποία είχαν έρθει σε επαφή με τους Κροάτες χούλιγκανς.

Όπως προέκυψε από τα αποτελέσματα των εξετάσεων στα εγκληματολογικά εργαστήρια, το DNA του Μιχάλη Κατσούρη δεν βρέθηκε σε κάποιο από τα μαχαίρια που βρέθηκαν έξω από το γήπεδο.

Αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή ο 43χρονος οπαδός που συνελήφθη την Παρασκευή.

Πηγή: reader.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση