ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αποκαλύψεις Ερντογάν για την δολοφονία Κασόγκι

Διαβάστε τι αναφέρει το Sputnik

Η δολοφονία του δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι οργανώθηκε αρκετές μέρες νωρίτερα, είπε ο Τούρκος πρόεδρος, απευθυνόμενος σε βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος. Τόνισε επίσης ότι, η Τουρκία έχει ισχυρά αποδεικτικά στοιχεία ότι ο Κασόγκι σκοτώθηκε σε μια άγρια δολοφονία στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη στις 2 Οκτωβρίου.


Δολοφονία Κασόγκι: Στην Τουρκία η διευθύντρια της CIA


Οι ύποπτοι, είπε, πρέπει να δικαστούν στην Κωνσταντινούπολη. Ζήτησε ακόμα από τη Σαουδική Αραβία να δώσει απαντήσεις σχετικά με το πού είναι το πτώμα του δημοσιογράφου και ποιος διέταξε την επιχείρηση.

Δημοσίευμα Sputnik 

Το πτώμα του δολοφονημένου δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι βρέθηκε σε ένα πηγάδι στην κατοικία του γενικού προξένου της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη, φέρεται να δήλωσε ο ηγέτης του Πατριωτικού Κόμματος (VATAN) Ντογού Περιντσέκ στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik.

«Αξιόπιστες πηγές από την υπηρεσία ασφαλείας της Κωνσταντινούπολης μου είπαν πως το πτώμα του Κασόγκι βρέθηκε σε ένα πηγάδι, που βρίσκεται στον κήπο της κατοικίας του Σαουδάραβα γενικού προξένου», δήλωσε ο Περιντσέκ, σύμφωνα πάντα με το Sputnik.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση