ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Έστειλα μια φωτογραφία σε ανήλικη και με χτύπησαν»

Τι είπε ο 63χρονος παιδόφιλος στον αδερφό του

Τα πρώτα λόγια που του είπε ο 63χρονος παιδόφιλος της Ομόνοιας μετά τη σύλληψή του και την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, αποκαλύπτει ο αδερφός του.

«Με πήρε τηλέφωνο την Τρίτη και μου είπε “έστειλα μια φωτογραφία σε μια ανήλικη και με χτύπησαν άσχημα και είμαι στο νοσοκομείο”» είπε ο αδερφός του, μιλώντας στην εκπομπή «Tlive».

Υπενθυμίζεται ότι ο 63χρονος συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα έπειτα από χυδαία μηνύματα που έστειλε σε μια 14χρονη και τα οποία το παιδί μοιράστηκε με τους γονείς του.

«Αν αποδειχθεί, ζητάμε χίλια συγγνώμη κι εγώ κι η μάνα μου και η αδερφή μου. Γονατιστός θα πέσω αρκεί να μην τον βάλουν φυλακή γιατί θα μας κλείσει το σπίτι. Ζητάω χίλια συγγνώμη» λέει ο αδερφός του 63χρονου.

«Ήθελε να κάνει έρωτα με γυναίκες, ήταν ντροπαλός, δεν μπορούσε να κρατήσει μια φυσιολογική σχέση» υποστηρίζει ερωτηθείς για τον βιασμό το 1998 μιας 35χρονης τότε γυναίκας από τον αδερφό του. Η γυναίκα είχε πάει στο σπίτι του παιδόφιλου απαντώντας σε μια αγγελία για baby sitter και όταν διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε παιδάκι στο σπίτι, επιχείρησε να φύγει αλλά ο 63χρονος τη βίασε.

«Δεν γνωρίζαμε τίποτα, ζούσαμε μαζί, δεν είχε μιλήσει ποτέ για σχέση με γυναίκες, ούτε με μικρές ούτε με μεγάλες. Δεν μπορούσε να κάνει σχέση, ήταν κλειστός, ντροπαλός, περίεργος. Του είχα πει να πάει και σε ειδικό γιατί είναι απότομος. Ο αδερφός μου έχει ψυχικό πρόβλημα, δεν είναι φυσιολογικό» καταλήγει ο αδερφός του.

Συνελήφθη ξανά ο 63χρονος παιδόφιλος για ναρκωτικά χάπια

Σε εκ νέου σύλληψη του 63χρονου παιδόφιλου που ζητούσε ερωτικό ραντεβού από ανήλικη, προχώρησαν οι αστυνομικοί. Μετά από έρευνα αστυνομικών σε σπίτι που διατηρεί ο ίδιος στο Κιάτο, βρέθηκαν χάπια.

Κατόπιν τούτου, οι αστυνομικοί προχώρησαν άμεσα στην σύλληψη του και τον οδήγησαν στην ασφάλεια. Ο 63χρονος πήρε την Τρίτη εξιτήριο από το Νοσοκομείο Γεννηματάς, όπου νοσηλευόταν και πήγε στο πατρικό του σπίτι. Αξίζει να σημειωθεί, ότι εκκρεμεί η κατάθεση της 12χρονης από τον Κολωνό, η οποία τον αναγνώρισε ως έναν εκ των ανδρών που την βίασαν.

ΠΗΓΗ: in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση