ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εφιάλτης για 18χρονη - Την απήγαγαν και την ανάγκασαν να φάει περιττώματα γάτας

Οι δύο φερόμενοι ως δράστες θα παραμείνουν υπό κράτηση

Ένα ζευγάρι συνελήφθη με την κατηγορία ότι απήγαγαν 18χρονη και τη βασάνισαν δίνοντας της να φάει περιττώματα ζώου. Το ζευγάρι που κατηγορείται για τη φρικιαστική συμπεριφορά είναι η 18χρονη Mataja Pagett από το Σίδνεϊ και ο 21χρονος Jayden Williamson από το Γουόλονγκονγκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα φαίνεται πως γνώριζε το ένα από τα δύο άτομα ενώ όπως έχει γίνει γνωστό, ο εφιάλτης για τη νεαρή ξεκίνησε στις 30 Αυγούστου.

Πώς συνέβη ο εφιάλτης για την ανήλικη

Η 18χρονη υποστηρίζει ότι αρχικά την προσέγγισαν στον σιδηροδρομικό σταθμό Dapto και μετά της επιτέθηκαν πηγαίνοντας τη, σε ένα κοντινό σπίτι όπου την έδεσαν με καλώδια.

Επίσης, η νεαρή υποστήρικε ότι όσο την είχαν δεμένη την τάισαν με περιττώματα γάτας και θεωρεί πως πρόκειται για προμελετημένες πράξεις.

Ο εισαγγελέας απέρριψε την καταβολή εγγύησης για την αποφυλάκιση του ζευγαριού καθώς θεωρεί πως το θύμα βρίσκεται σε κίνδυνο. «Το θύμα έχει υποβληθεί σε υποτιμητική και αποκρουστική συμπεριφορά. Είναι ανείπωτα πράγματα και δεν έπρεπε ποτέ να συμβούν» είπε.

Ο δικηγόρος της 18χρονης κατηγορούμενης θεωρεί πως πρέπει να ληφθεί υπόψη το νεαρό της ηλικίας της καθώς έγινε 18 μόλις πριν από μερικές εβδομάδες.

Για την ώρα οι δύο φερόμενοι ως δράστες θα παραμείνουν υπό κράτηση μέχρι και το δικαστήριο που έχει προγραμματιστεί την 1η Νοεμβρίου.

ΠΗΓΗ: reader.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση