ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δολοφονία Ελένης: Κατήγγειλε τον βιασμό του στις φυλακές ο Αλβανός (Vid)

Εξετάστηκε από Ιατροδικαστή

Κτυπημένος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου και ακολούθως στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός για έλεγχο, ο Αλβανός, ο οποίος φέρεται να συμμετείχε στο στυγερό έγκλημα με θύμα την 21χρονη φοιτήτρια, Ελένη Τοπαλούδη, από την Ρόδο. Μάλιστα, ο 19χρονος είχε καταγγείλει τον βιασμό του μέσα στην φυλακή.


«Σάπισαν» στο ξύλο τον κατηγορούμενο για την στυγερή δολοφονία της Ελένης


Σύμφωνα με ελλαδικά δημοσιεύματα, ο Αλβανός εξετάστηκε από Ιατροδικαστή, τα ευρήματα του οποίου, ωστόσο, δεν συνηγορούν στην σεξουαλική κακοποίησή του. Παράλληλα, εξετάστηκε και από τους γιατρούς, οι οποίοι έκριναν ότι είναι καλά στην υγεία του, γι' αυτό μεταφέρθηκε στις φυλακές του Κορυδαλλού.


Βίντεο-ντοκουμέντο: Άγριος ξυλοδαρμός του 19χρονου στη φυλακή - «Δεν το έκανα εγώ» (vid)


Διατάχθηκε πειθαρχική έρευνα

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης της Ελλάδας, με ανακοίνωσή του, αναφέρει ότι διατάχθηκε ποινική και πειθαρχική έρευνα για τον ξυλοδαρμό του 19χρονου Αλβανού στις φυλακές, καθώς και την μεταφορά του σε άλλες φυλακές.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση που δημοσιεύει το news247, ο προσωρινά κρατούμενος Α.Λ., 19 ετών, με εντολή Εισαγγελέα εισήχθη χθες στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνα. Τοποθετήθηκε σε ειδικό χώρο, ξεχωριστό από τους κοινούς χώρους κράτησης, μετά από σαφείς εντολές του Υπουργείου για την προστασία και την ασφάλειά του. Παρ’ όλα αυτά χθες το απόγευμα δέχθηκε επίθεση στο κελί του από άλλους κρατούμενους και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου και ακολούθως στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός για έλεγχο. Κρίθηκε ότι δεν χρήζει νοσηλείας και επέστρεψε στη φυλακή. Το συμβάν ερευνάται πειθαρχικά και ποινικά για τους κρατουμένους.

«Στο Κατάστημα έχει μεταβεί κλιμάκιο ανώτατων στελεχών του Υπουργείου για τη διερεύνηση του συμβάντος ενώ με ειδική απόφαση ο κρατούμενος Α.Λ. μετάγεται σε άλλο Κατάστημα Κράτησης. Παράλληλα δόθηκε παραγγελία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για πειθαρχική έρευνα σχετικά με τυχόν ευθύνες υπαλλήλων του καταστήματος» καταλήγει η ανακοίνωση.

Το βίντεο του ξυλοδαρμού:

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X