ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Διασώθηκε 25χρονος μετά από 35 ώρες στη θάλασσα (vid)

Φλόριντα - Κύμα ανέτρεψε τη βάρκα του και άρχισε να παρασύρεται μακριά από την ακτή

Ένας άνδρας, ηλικίας 25 ετών, διασώθηκε από μια μερικώς βυθισμένη βάρκα στον Ατλαντικό Ωκεανό, 12 μίλια από τις ακτές της Φλόριντα.

Ο νεαρός Τσαρλς Γκρέγκορι αγνοούνταν στη θάλασσα για περίπου 35 ώρες αφού είχε πάει για ψάρεμα νωρίς το πρωί της Παρασκευής 4 Αυγούστου, όπως είπε ο πατέρας του στο CNN. Η παλίρροια ανέβηκε πιο γρήγορα από όσο νόμιζε και αυτό είχε ως αποτέλεσμα το κύμα να χτυπήσει το ελαφρύ σκάφος του.

Τότε ο 25χρονος έπεσε στο νερό. Ωστόσο, καατάφερε να επιστρέψει στο πλεούμενο κι έριξε ακόμα και τη μηχανή στη θάλασσα, προκειμένου να κρατήσει το σκάφος στην επιφάνεια, ενώ η πλώρη βρισκόταν στο νερό.

Ο 25χρονος Τσαρλς «έδινε μάχη να κρατηθεί στη ζωή» κάτω από τον ήλιο ενώ στην ημιβυθισμένη βάρκα του ενώ δεχόταν τσιμπήματα μέδουσας. «Φοβόταν μέχρι θανάτου. Είπε ότι είχε περισσότερες συζητήσεις με τον Θεό σε αυτές τις 35 ώρες από ό,τι είχε σε όλη του τη ζωή» περιέγραψε ο πατέρας του που δήλωσε την εξαφάνιση του γιου του το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής.

Στο μεταξύ, η οικογένειά του επικοινώνησε με αρμόδιους αξιωματούχους όταν είδαν ότι δεν γύρισε από το ψάρεμα

Η αμερικανική ακτοφυλακή εντόπισε τον 25χρονο 35 ώρες μετά και τον διέσωσε. Τον βρήκε πλήρωμα έρευνας σε αεροπλάνο που πετούσε πάνω από τον νεαρό, εντοπίζοντάς τον να κάθεται στο ψαράδικό του.

Ο πατέρας του, Ρέιμοντ, είπε επίσης, στο CNN ότι ένα κύμα ανέτρεψε τη βάρκα του γιου του και άρχισε να παρασύρεται μακριά από την ακτή, εξηγώντας ότι ο Τσαρλς έχασε το σωσίβιο και το κινητό του τηλέφωνο. «Είδε καρχαρίες και τσιμπήθηκε από μέδουσες».

Πηγή: protothema.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση