ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βρέθηκε από περαστικό το κινητό της Αναστάζια

Κλιμάκιο του τμήματος ανθρωποκτονιών μετέβη στο νησί για την υπόθεση

Εξελίξεις υπάρχουν στην εξαφάνιση της 27χρονης Αναστάζια Πατρίσια Ρουμπίνσκα, η οποία έφτασε στην Κω πριν από έναν μήνα για να δουλέψει στο εστιατόριο πολυτελούς ξενοδοχείου και το βράδυ της Δευτέρα χάθηκαν τα ίχνη της στην περιοχή Μαρμάρι.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, ένας περαστικός πολίτης βρήκε το κινητό της κοπέλας στον δρόμο για το Μαρμάρι, κοντά στο σημείο όπου εξέπεμψε για τελευταία φορά σήμα, όπως εντοπίζεται από τις κεραίες τηλεφωνίας.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την ΕΡΤ, στο νησί μεταβαίνει κλιμάκιο του ανθρωποκτονιών για να συνεχιστούν οι έρευνες, στις οποίες συμμετέχουν drone, διασώστες και ειδικός σκύλος. 

Συγκεκριμένα, drone σαρώνει την περιοχή ανάμεσα σε Μαρμάρι και Τυγκάκι στην Κω, αναζητώντας κάθε στοιχείο που θα βοηθήσει στον εντοπισμό της 27χρονης, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοικτά, ακόμα και αυτό της εγκληματικής ενέργειας.

«Είμαστε 10 διασώστες, συμμετέχει και ένας σκύλος έρευνας και διάσωσης» επιβεβαίωσε ο κ. Τρουμπούλης Αντώνης, πρόεδρος της ελληνικής ομάδας διάσωσης στο βόρειο συγκρότημα Δωδεκανήσων.

Την πήγε σπίτι για να την προμηθεύσει χασίς

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Δημοκρατικής», οι αστυνομικοί κατέληξαν ήδη ότι ο 32χρονος με καταγωγή από το Μπαγκλαντές εξαπάτησε την εξαφανισθείσα, η οποία πείσθηκε να τον ακολουθήσει στην οικία του ενώ ήταν μεθυσμένη προκειμένου να την προμηθεύσει με χασίς και έπειτα δεν την οδήγησε στο σημείο που είχε δώσει ραντεβού με τον σύντροφό της, όπως προέκυψε από τον έλεγχο βιντεοληπτικού υλικού από κάμερες ασφαλείας.

Την 15η Ιουνίου οι αστυνομικοί παρουσία εκπροσώπου της δικαστικής αρχής διενήργησαν έρευνα στην οικία του 32χρονου και συνέλεξαν αποτυπώματα και γενετικό υλικό. Ερευνα έγινε και στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στο οποίο έμενε η 27χρονη.

Στο δωμάτιο της τελευταίας βρέθηκαν μεταξύ άλλων ένα χρησιμοποιημένο προφυλακτικό, ένα κινητό τηλέφωνο που ήταν πάνω στο κρεβάτι της σε φόρτιση.

Στην οικία του 32χρονου βρέθηκαν δύο ποτήρια μπύρας, δύο μαχαίρια, ένα στριφτό τσιγάρο στο τασάκι που πιθανολογείται ότι είναι εξαφανισθείσας, μία γυναικεία μπλούζα χρώματος κίτρινου η οποία φέρει μία κηλίδα και μία τρίχα χρώματος ξανθού, ένα φούτερ χρώματος πορτοκαλί και μια κόκκινη μπλούζα σε κάδο απορριμμάτων αλλά και ένα αεροπορικό εισιτήριο στο όνομα του.

Ο 32χρονος σκόπευε να ταξιδέψει το μεσημέρι και συγκεκριμένα την 13.55 ώρα της 15ης Ιουνίου 2023 στο Μπέργκαμο Ιταλίας.

Πηγή: newsbeast 

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση