ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βίντεο - ντοκουμέντο: Η στιγμή που πετούν τα προσωπικά αντικείμενα της Γεωργίας στα σκουπίδια

Η κίνησή τους καταγράφεται λίγο μετά την δολοφονία και σκοπό έχει να ενισχύσει τον ισχυρισμό τους ότι η ίδια έφυγε παίρνοντας μαζί της κάποια δικά της πράγματα

Βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει τους δύο κατηγορούμενους για τη δολοφονία της 41χρονης έγκυου στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά το φονικό, να πετούν προσωπικά της αντικείμενα σε κάδους απορριμάτων, δημοσιεύει το protothema.gr.

Στα βίντεο ντοκουμέντο που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας καταστημάτων περίπου στις 12.15 τα μεσάνυχτα, φαίνεται αρχικά ο 39χρονος σύντροφός της γυναίκας, μαζί με τον 34χρονο συνεργό του, να περπατούν στην οδό Περικλέους, πολύ κοντά στο διαμέρισμα που έγινε το φονικό και να κοιτάζουν προσεκτικά τον δρόμο.

Στα επόμενα δευτερόλεπτα οι κάμερες τους καταγράφουν να πετούν τη σακούλα στον κάδο απορριμάτων με σκοπό να ενισχύσουν το σενάριο της εξαφάνισης και στη συνέχεια αποχωρούν.

Στο μεταξύ, ο 39χρονος που ισχυρίζεται ότι αντιμετωπίζει κινητική δυσκολία λόγω προβλημάτων υγείας, σε όλα τα βίντεο εμφανίζεται να περπατάει χωρίς καμία δυσκολία και, μάλιστα, με γρήγορο ρυθμό.

Σε βίντεο που δημοσιεύθηκε χθες φαίνεται η 41χρονη έγκυος να προχωράει αμέριμνη μαζί με τον σύντροφό της κρατώντας σακούλες με ψώνια στα χέρια, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, μερικά μέτρα μακριά δηλαδή από το σπίτι που ζούσε το ζευγάρι.

Η 41χρονη έγκυος προχωράει αμέριμνη μαζί με τον σύντροφό της κρατώντας σακούλες με ψώνια στα χέρια, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, μερικά μέτρα μακριά δηλαδή από το σπίτι που ζούσε το ζευγάρι.

Οι δείκτες του ρολογιού δείχνουν περίπου δέκα λεπτά πριν από τις 11 το βράδυ και, σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι επιστρέφει με ταξί στο διαμέρισμά του, αφού ο 39χρονος κατηγορούμενος πήγε να πάρει από τη δουλειά της την άτυχη γυναίκα. Τραγική ειρωνεία ότι η γυναίκα περπατούσε στο πεζοδρόμιο πιάνοντας το χέρι του συντρόφου της, χωρίς να γνωρίζει ότι θα έχανε τη ζωή της περίπου μια ώρα αργότερα.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση