ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βιασμός 12χρονης: Αναγνώρισε τον παιδόφιλο που συνελήφθη στην Ομόνοια

Νέα σοκαριστική αποκάλυψη για την υπόθεση στον Κολωνό

Ως έναν εκ των ανδρών με τους οποίους συναντήθηκε αναγνώρισε η 12χρονη από τον Κολωνό τον 63χρονο παιδόφιλο που συνελήφθη χθες στην Ομόνοια.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή του Star, «Αλήθειες με τη Ζήνα», η θεία της 12χρονης αποκάλυψε πως η ανιψιά της, ανάμεσα σε άλλους άνδρες έχει αναγνωρίσει και τον 63χρονο που έπιασε η ΕΛ.ΑΣ. χθες στην Ομόνοια. Συγκεκριμένα, όπως είπε το «ραντεβού» τους δεν έγινε μέσα μηνυμάτων, οπότε δεν υπάρχει κάτι γραπτό, αλλά τον έχει αναγνωρίσει ως έναν εκ των ανδρών τους οποίους έχει συναντήσει. Μάλιστα, η ίδια είπε πως ο 63χρονος μετά το ραντεβού τους, την «έστειλε» και σε έναν ηλικιωμένο άνδρα.

Από τη μεριά του, ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης, Απόστολος Λύτρας ανέφερε «Η 12χρονη στην έκτη της κατάθεση είχε αναφέρει συγκεκριμένα πράγματα τα οποία οδήγησαν και στις 8 τελευταίες συλλήψεις, εκ των οποίων οι 7 προφυλακίστηκαν. Σε αυτή την κατάθεση, έχει αναφερθεί και σε τρία ακόμα άτομα τα οποία έχει φωτογραφήσει και είναι Έλληνες. Έχει αναφερθεί σε ένα περιστατικό με έναν αστυνομικό και έχει αναφέρει και κάποια στοιχεία για κάποια άλλα άτομα εκ των οποίων αναγνώρισε και τον 63χρονο. Τον έχει περιγράψει, δεν θυμάται το όνομά του. Τον αναγνώρισε βλέποντας την φωτογραφία του. Ξέρει μάλιστα και πού μένει». Ο Απόστολος Λύτρας προσέθεσε: «Όλα αυτά εδώ και μήνες, εγώ ο ίδιος πήγα και τα ανέφερα στην Ανακρίτρια, της είπαμε ότι η 12χρονη θέλει να πει κι άλλα στοχεία. Αλλά απέρριψε το αίτημά μας».

«Το κορίτσι είναι σε σοκ καθώς βλέπει τα πλάνα του κυρίου», αναφέρεται επίσης στην εκπομπή.

Άσεμνες προσωπικές φωτογραφίες έστελνε ο 63χρονος παιδόφιλος - Είχε στείλει και σε άλλα ανήλικα κορίτσια

Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες από τη νοσηρή δράση του 63χρονου παιδόφιλου από τον Κολωνό ο οποίος κατηγορείται πως έστειλε χυδαία μηνύματα σε μια 15χρονη και έκλεισε ραντεβού μαζί της στο οποίο ο πατέρας της ανήλικης τον παγίδευσε με αποτέλεσμα να συλληφθεί στην Ομόνοια.

Ολα ξεκίνησαν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης όταν ο 63χρονος έστειλε μήνυμα από το κινητό του τηλεφώνο σε μια 14χρονη, φίλη της 15χρονης. Το μήνυμα έγραφε «έλα» και συνοδευόταν από μια φωτογραφία με το μόριο του παιδόφιλου...

Η 15χρονη μόλις είδε το μήνυμα νόμισε πως πρόκειται για πλάκα από συμμαθητές τους και πληκτρολόγησε τον αριθμό του αποστολέα του μηνύματος προκειμένου να δει αν υπάρχει στις επαφές της. Κατά λάθος, όμως, κάλεσε τον 63χρονο ο οποίος κράτησε το τηλέφωνο της 15χρονης και έβαλε στο «μάτι» την ανήλικη. Το επόμενο μεσημέρι τηλεφώνησε στην 15χρονη ζητώντας της με χυδαίο τρόπο να συνευρεθεί ερωτικά μαζί του. Το κορίτσι του έκλεισε το τηλέφωνο αλλά ο «σάτυρος» επέμεινε και το απόγευμα της έστειλε μια φωτογραφία με μια γυμνή γυναίκα να κάνει σεξ.

Για κακή του τύχη, η ανήλικη βρισκόταν στο σπίτι μαζί με τη μητέρα της η οποία μόλις αντιλήφθηκε τι συμβαίνει ζήτησε από την κόρη της να του τηλεφωνήσει.

Η 15χρονη καλέσε τον 63χρονο και μόλις αυτός απάντησε του είπε με άγριο ύφος «τι θες ρε με την ανήλικη;». Ο παιδόφιλος ρώτησε αν είναι η μητέρα της κοπέλας και αυτή του έκλεισε το τηλέφωνο.

Το πρωί του Σαββάτου, ο 63χρονος έστειλε μήνυμα στην 15χρονη προσπαθώντας να την πείσει πως το χυδαίο μήνυμα δεν προορίζοταν για αυτήν.

Το κορίτσι ενημέρωσε τη μητέρα του και αυτή της ζήτησε να πει στον 63χρονο πως στο τηλέφωνο δεν απάντησε εκείνη και ότι η 15χρονη θέλει να συναντηθεί μαζί του.

Η ανήλικη έκλεισε ραντεβού με τον παιδόφιλο για τις 2.30 το μεσημέρι του Σαββάτου στην Ομόνοια την ώρα που οι γονείς της ειδοποίησαν την Άμεση Δράση με σκοπό να τον παγιδεύσουν.

Το κορίτσι πήγε στο ραντεβού μαζί με τον πατέρα της ο οποίος ακινητοποίησε τον 63χρονο και τον παρέδωσε στους Αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που του πέρασαν χειροπέδες.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για Προσβολή Γενετήσιας Αξιοπρέπειας και Προσέλκυσης Παιδιών για Γενετήσιους Λόγους.
Μετά τη σύλληψή του ο 63χρονος φέρεται να ομολόγησε πως έχει προσεγγίσει ξανά ανήλικες υποσχόμενός τους, μάλιστα, και χρήματα προκειμένου να συνευρεθούν ερωτικά μαζί του.

Το απόγευμα του Σαββάτου, ο παιδόφιλος ενώ κρατείτο στο Τμήμα Ασφάλειας Ομόνοιας δήλωσε πως αισθάνεται πονοκέφαλο και ζάλη με αποτέλεσμα να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Γεννηματάς όπου νοσηλεύτηκε φρουρούμενος.

Στη συνέχεια, ο 63χρονος αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος.

Πηγή: protothema.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση