ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Αυτός που έδωσε τον γιο μου έχει σχέση με γνωστό τράπερ»

Τι λέει ο πατέρας του 18χρονου

Στην τηλεόραση του Alpha μίλησε ο πατέρας του 18χρονου που ομολόγησε πως εκτόξευσε φωτοβολίδα έξω από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη», στου Ρέντη.

Ο πατέρας του νεαρού ευχήθηκε ο αστυνομικός να γίνει καλά, ενώ εξέφρασε τις αμφιβολίες του αν πράγματι το έκανε το γιος του, τονίζοντας πως κάποιος τον... έδωσε.

Παράλληλα, τόνισε πως ο 18χρονος δεν έχει πιάσει ποτέ φωτοβολίδα στη ζωή του και δεν ανήκει σε κάποιον σύνδεσμο οπαδών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πατέρας του 18χρονου:

«Μόνο ο αστυνομικός να γίνει καλά. Χίλια συγγνώμη αν είναι το παιδί το δικό μου. Είναι τέτοιο παιδί… Δεν ξέρω τι του κάνανε και του το δώσανε. Αν τον δείτε και του μιλήσετε, θα νομίζετε πως είναι κορίτσι.

Ποτέ δεν έχει πιάσει φωτοβολίδα. Στο γήπεδο πάω και εγώ. Ψάξτε παντού, δεν είναι σε σύνδεσμο. Και εγώ και η γυναίκα μου πηγαίνουμε, με κάτι φίλους του πήγανε στο βόλεϊ. Το μπλέξανε το παιδί. Θα μου πει ποιος του τα έδωσε. Με μούσι ένας μεγάλος… τι να σου πω.

Το έχει γράψει στην κατάθεση, είναι ένας 30χρονος. Δεν έχει ξαναπιάσει τέτοιο πράγμα, κάποιος τον έχει δώσει. Δεν ξέρω, δεν ήμουν εκεί, μπορεί να έριξε και να μην είναι αυτή. Κάποιος τον έδωσε. Είναι κουμπάρος, αυτός είναι ο αρχηγός. Τα παιδιά μου τον είχαν πρότυπο, έχει σχέση με ποινικά. Έχει σχέση με γνωστό τράπερ. Αυτός τον έδωσε, το γράφει η δικογραφία. Αυτός είναι 28 ετών. Του είπα ένα 18χρονο πάει να ρίξει φωτοβολίδα, γιατί δεν τον τραβάς. Έφυγε, την κοπάνησε μετά τα επεισόδια. Το ξέρω ότι πηγαίνει μαζί του στο γήπεδο.

Το παιδί δεν μπορεί να με δει, ντρέπεται. Τον αδερφό του τον είδε στη ΓΑΔΑ. Δεν μιλάει το παιδί, ντρέπεται. Αν το είχε κάνει, γιατί να μην με πιάσει εμένα την Παρασκευή, όταν τον πήρα από εκεί, να μου πει ότι το έκανε.

Το Σάββατο πήγα για δουλειά, εκείνος άλλαξε την κάρτα του κινητού του, μού είπε δεν θέλω να τους ξαναδώ και να πάω γήπεδο. Από το Σάββατο έχω να φάω. Τον πιάσανε το βράδυ.

Δεν ξέρω γιατί το είπε στην αστυνομία, έχω ακούσει ότι τον απειλήσανε. Κάποιος του είπε πάρ' το πάνω σου. Τίποτα δεν έχει η αστυνομία, βασίζεται στην ομολογία του. Υπήρχαν δέκα φωτοβολίδες, αυτή που είχε ο μικρός δεν είναι η ίδια που φαίνεται στο πόδι του αστυνομικού. Το ξέρει και ο δικηγόρος»

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση