ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτός είναι ο Αντώνης που πέταξαν από το Blue Horizon

Από λεπτό σε λεπτό απολογούνται ο καπετάνιος και τα 3 μέλη του πληρώματος που κατηγορούνται για ανθρωποκτονία

Θλίψη αλλα και οργή έχει προκαλέσει ο θάνατος του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη από τον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης ο οποίος έχασε τη ζωή του όταν μέλη του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon της Attica Group τον έσπρωξαν ενώ βρισκόταν στον καταπέλτη - έχοντας εισιτήριο - για να επιβιβαστεί την ώρα που ξεκινούσε ο απόπλους το βράδυ της Τρίτης στο λιμάνι του Πειραιά

Ο 36χρονος Αντώνης Καρυώτης

Την ίδια ώρα το επόμενο διάστημα αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον των δικαστικών αρχών ο καπετάνιος του πλοίου και τα άλλα 3 μέλη του πληρώματος που συνελήφθησαν για όσα συνέβησαν και οδήγησαν στον άδικο θάνατο του 36χρονου από την Κρήτη.

Φωτογραφία από τη σύλληψη:

Καπετάνιος, ύπαρχος, αξιωματικός καταστρώματος και λοστρόμος αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από κοινού αλλά και την παράβαση άρθρων του Κώδικα Δημοσίου Ναυτικου Δικαίου.

Παράλληλα σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πειραιά και η νεκροψία-νεκροτομή στη σορό του άτυχου Αντώνη.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο υπουργός Ναυτιλιάς, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο 36χρονος είχε επιβιβαστεί νωρίτερα το βράδυ της Τρίτης στο πλοίο και για άγνωστο λόγο είχε κατέβει. Ωστόσο, προσπάθησε να ξαναμπεί λίγο πριν το πλοίο αναχωρήσει για Κρήτη με το πλήρωμα να αντιδρά με τον σοκαριστικό αλλά και, τελικά, θανατηφόρο τρόπο.

«Έχω δει το βίντεο πολλές φορές, είναι δολοφονία, τον σκότωσαν» λέει αδερφός του 36χρονου

Ο αδερφός του άτυχου 36χρονου Αντώνη Καρυώτη, Νίκος, μίλησε σοκαρισμένος στο protothema.gr για τον τραγικό θάνατο του αδερφού του.

«Είμαι σοκαρισμένος, δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω αυτό που συνέβη στον αδερφό μου. Αυτή τη στιγμή έχω έρθει στο νοσοκομείο για να δω τον άλλον αδερφό μου , ο οποίος μόλις έμαθε για το θάνατο του αδερφού μας, ταράχτηκε... Έχω δει το βίντεο με τον αδερφό μου πολλές φορές από χτες το βράδυ και πραγματικά πρόκειται για δολοφονία. Τον σκότωσαν , είναι αδιανόητο...», λέει στο protothema.gr ο αδερφός του Αντώνη .

«Ο Αντώνης ήταν ένα παιδί του μεροκάματου. Πήγαινε να δουλέψει όπου του έδιναν δουλειά , δεν έλεγε ποτέ όχι. Ο πατέρας του είχε πεθάνει χρόνια ενώ η μητέρα έφυγε από τη ζωή πρόσφατα κι αυτό τον είχε λυγίσει. Προσπαθούσε μαζί με τα αδέρφια του να τα βγάλει πέρα αξιοπρεπώς. Τον βοηθούσαμε κι εμείς όπως μπορούσαμε γιατί ήταν το καλύτερο παιδί. Συχνά έπαιρνε το καράβι και πήγαινε στην Αθήνα για βόλτα, αυτό μας έλεγε. Κρίμα, δεν του άξιζε τέτοιο τέλος. Έχουμε πάγωσε όλοι από αυτή την κτηνωδία» λέει στο protothema.gr φίλη της οικογένειας Καρυώτη.

O 36χρονος Αντώνης ζούσε στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου, στις εργατικές κατοικίες με τις δύο του αδελφές, ενώ πρόσφατα είχε χάσει την μητέρα του.

Ήταν άνθρωπος της βιοπάλης, όπως τον περιγράφουν άτομα που τον γνώριζαν και γνωστός στην τοπική κοινωνία ενώ σύμφωνα με το Ράδιο Κρήτη ταξίδευε συχνά για τον Πειραια

Πηγή: protothema.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση