ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αποκεφάλισε τον σύντροφό της - Η φρικιαστική λεπτομέρεια (vid)

Τι την πρόδωσε

Σοκαρισμένοι είναι ακόμα και έμπειροι αστυνομικοί στη Νεβάδα των ΗΠΑ από την άγρια δολοφονία με θύμα τον 47χρονο Τζέιμς Γουίλετ, η σορός του οποίου βρέθηκε αποκεφαλισμένη. Ως δράστης έχει συλληφθεί η 45χρονη φίλη του Ντέβιν Μάικλς.

Σύμφωνα με τη New York Post η 45χρονη αφού αποκεφάλισε τον σύντροφό της στη συνέχεια προσπάθησε να σβήσει τα ίχνη της χρησιμοποιώντας χλωρίνη και αμμωνία.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν, μάλιστα, πρώτοι στο σπίτι όπου η μητέρα του 47χρονου βρήκε τον γιο της νεκρό και αποκεφαλισμένο στις 7 Αυγούστου, είπαν ότι από τη σορό έβγαινε καπνός. Οι ίδιοι αστυνομικοί είπαν ότι ήταν έντονη η μυρωδιά από τα χημικά στο δωμάτιο.

Το ακόμα πιο φρικιαστικό είναι ότι το κεφάλι του άτυχου 47χρονου ακόμα δεν έχει βρεθεί.

Η μητέρα του είπε στους αστυνομικούς ότι είδε για τελευταία φορά τον γιο της στις 10 το βράδυ της προηγούμενης ημέρας και στη 1 τα ξημερώματα της 7ης Αυγούστου την Μάικλς η οποία έπλενε τα πιάτα.

Όταν, μάλιστα, ρώτησε την Μάικλς που είναι ο γιος της εκείνη του απάντησε ότι ήταν στο κρεβάτι μετά από κατανάλωση αλκοόλ και σχεδίαζαν να σηκωθούν νωρίς το πρωί για να γράψουν τα παιδιά τους στο σχολείο.

Αυτό που πρόδωσε την 45χρονη ήταν η «σημαντική αντίδραση» που καταγράφηκε από τον πολύγραφο όταν ρωτήθηκε για την δολοφονία του 47χρονου.

Μετά το εύρημα αυτό η Μάικλς υποστήριξε ότι ο 47χρονος την κακοποιούσε και ότι έβαζε το μεγαλύτερο παιδί τους να κάνει μπάνιο μπροστά τους.

Περιγράφοντας, δε, την στιγμή της δολοφονίας είπε ότι τον χτύπησε με ένα ξύλο στο κεφάλι «αφού αυτος προσπάθησε να μου ορμήσει σεξουαλικά ενώ τον έτριβα στην πλάτη στο κρεβάτι».

Η ίδια υποστήριξε ότι δεν ήθελε να τον σκοτώσει, μόνο να τον χτυπήσει τόσο ώστε να υποχρεωθεί να πάει στο νοσοκομείο μέχρι εκείνη να αποφασίσει τι θα κάνει με τα παιδιά τους.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση