ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αποκαλύψεις - σοκ: «Μαμά, κάποιος κακός σκοτώνει τον μπαμπά»

Νίκαια: O γιος του 39χρονου είδε την εκτέλεση από το μπαλκόνι

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις για το άγριο φονικό που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην οδό Κυζίκου στη Νίκαια, όταν ένας 64χρονος πυροβόλησε εν ψυχρώ και σκότωσε τον 39χρονο γαμπρό του έξω από το γκαράζ του σπιτιού του.

Όπως όλα δείχνουν, ο πεθερός του θύματος -που έφτασε από τη Θεσσαλονίκη έχοντας μαζί του ένα δίκαννο κυνηγετικό όπλο- του είχε στήσει καρτέρι και μόλις ο 39χρονος βγήκε από το σπίτι με κατεύθυνση το αυτοκίνητό του άνοιξε πυρ εναντίον του. Λίγο αργότερα ο 64χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του με το ίδιο όπλο.

Όλα έγιναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Η γειτονιά παραμένει «παγωμένη», αφού κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τα όσα συνέβησαν σήμερα το πρωί έξω από το σπίτι της οικογένειας. Νωρίτερα μίλησε στο iefimerida.gr γειτόνισσα του ζευγαριού αποκαλύπτοντας τα όσα συνέβησαν πριν αλλά και μετά το φονικό. Ωστόσο, όσο περνάει η ώρα, νέες πληροφορίες για το άγριο έγκλημα έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

«Μαμά, ένας κακός σκοτώνει τον μπαμπά μας!»

Άλλος γείτονας που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση από το σημείο όπου έγινε το έγκλημα μίλησε σε δημοσιογράφους που βρέθηκαν έξω από το σπίτι του ζευγαριού και αποκάλυψε τα όσα είδε και άκουσε, ενώ, όπως είπε, το ένα από τα δύο ανήλικα παιδιά της οικογένειας φαίνεται να παρακολουθούσε το έγκλημα από το μπαλκόνι του σπιτιού και να φώναξε τη μητέρα του.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην κάμερα του Action24, ανέφερε:

«Το πρωί ανοίγοντας το παντζούρι του σπιτιού μου άκουσα έναν πυροβολισμό και ουρλιαχτά. Έβγαλα το κεφάλι μου από το παράθυρο και βλέπω στο απέναντι πεζοδρόμιο κάποιον που φοράει σκούφο να κρατάει μια καραμπίνα και ακούω και έναν δεύτερο πυροβολισμό. Μετά σταμάτησαν. Η σύζυγος του θύματος ήταν στο μπαλκόνι και φώναζε ''Στέλιο, Στέλιο, μπες μέσα, βοήθεια, βοήθεια!''. Ο δολοφόνος έφυγε λίγο προς τα πίσω, ξαναεπέστρεψε κοιτώντας προς το σπίτι του θύματος. Ακούω έναν τρίτο πυροβολισμό και μετά τον έχασα από τα μάτια μου. Προφανώς ήταν ο πυροβολισμός που αυτοκτόνησε».

«Παιδιά υπήρχαν. Και το αγόρι τους και το κορίτσι τους ήταν στην μπαλκονόπορτα, αλλά τα πήρε η μητέρα τους και τα έβαλε μέσα. Πήγα μαζί της στην κατάθεση που έδωσα και άκουσα στο αστυνομικό τμήμα ότι το αγοράκι που είχε βγει στο μπαλκόνι για να το πάρει ο μπαμπάς του να πάει στο νήπιο να λέει: ''Μαμά, μαμά, κάποιος κακός σκότωσε τον μπαμπά μας!''», συνέχισε.

«Κακοποιητικός ο δράστης»

Σύμφωνα με τον Alpha, συγγενείς του θύματος υποστήριξαν ότι ο δράστης ήταν κακοποιητικός και ότι φέρεται να χτυπούσε την κόρη του και τη σύζυγό του. Η κόρη του είχε φύγει χρόνια από τη Θεσσαλονίκη και είχε κάνει τη δική της οικογένεια, ενώ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο σύζυγός του τον χώρισε πριν από 4 χρόνια και αναζήτησε βοήθεια από την κόρη της και τον γαμπρό της εδώ στην Αθήνα. Πριν λίγο καιρό είχε φύγει από το σπίτι των παιδιών της και είχε νοικιάσει ένα δικό της σε κοντινή απόσταση. Αυτό που φέρεται να εξόργισε τον δράστη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται να είναι το ότι πρόσφατα του είχαν κάνει ασφαλιστικά μέτρα.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση