ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απίστευτο: Αντί να βοηθήσει θύμα τροχαίου, τραβούσε βίντεο

Η αστυνομία περιέγραψε τη συμπεριφορά του ποδηλάτη ως «εντελώς ακατανόητη»

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε χθες στη νότια Γερμανία, με έναν ποδηλάτη που αποφάσισε πως είναι προτιμότερο να τραβήξει βίντεο με το κινητό του τηλέφωνο έναν μοτοσικλετιστή που είχε χτυπήσει σοβαρά, αντί να καλέσει σε βοήθεια. Η αστυνομία, η οποία αναζητά τον δράστη, μελετά κατά πόσο διέπραξε έγκλημα. Καθώς δεν του παρείχε τις πρώτες βοήθειες.

Η αστυνομία μάλιστα, περιέγραψε τη συμπεριφορά του ποδηλάτη ως «εντελώς ακατανόητη», προσθέτοντας πως «τραβούσε βίντεο τον ετοιμοθάνατο άνδρα με τελείως αδιάφορο τρόπο» αντί να τον βοηθήσει.

Ο μοτοσικλετιστής είχε επιχειρήσει να κάνει έναν παράνομο ελιγμό περίπου στις 3 μ.μ. την Κυριακή, κοντά στην πόλη Ουλμ. Την ώρα που κινούνταν στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, έχασε τον έλεγχο της μηχανής, έπεσε πάνω στο κιγκλίδωμα και στη συνέχεια σε μια κολώνα φωτισμού. Τα τραύματά του ήταν τόσο σοβαρά που πέθανε επιτόπου.

Ο ποδηλάτης που βρισκόταν στη σκηνή καθώς συνέβη το ατύχημα, άρχισε να τραβά βίντεο το σημείο συντριβής και τον ετοιμοθάνατο μοτοσικλετιστή στο κινητό του τηλέφωνο αντί να καλέσει τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ή να προσπαθήσει να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες.

Το περίεργο είναι πως ακόμη και μετά την άφιξη των ιατρών στη σκηνή, ο άνδρας, ηλικίας 20-25 ετών, συνέχισε να τραβά βίντεο, εμποδίζοντάς τους να εργαστούν.

Η αστυνομία τώρα αναφέρει πως ο ποδηλάτης έχει καταγραφεί από την κάμερα ενός αυτοκινήτου που περνούσε από το σημείο και πως τώρα ερευνά εάν είναι ένοχος επειδή δεν βοήθησε το θύμα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X