ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανήλικη «παγίδευσε» παιδόφιλο

Ο 63χρονος έστειλε φωτογραφία ανδρικού μορίου σε μια 14χρονη και το μήνυμα «έλα»

Ένας 63χρονος παιδόφιλος συνελήφθη το Σάββατο στην Ομόνοια, καθώς προσπαθούσε να δελεάσει παιδιά ώστε να έχουν ερωτικές επαφές.

Ο 63χρονος έστειλε φωτογραφία ανδρικού μορίου σε μια 14χρονη και το μήνυμα «έλα». Μια φίλη της (15 ετών) νομίζοντας ότι είναι πλάκα των συμμαθητών τους από το σχολείο πήρε τον τηλεφωνικό αριθμό προκειμένου να ελέγξει αν αυτό το νούμερο υπάρχει στις επαφές της. Όμως κατά λάθος έκανε κλήση και έτσι ο 63χρονος είχε το τηλέφωνό της.

Ο χυδαίος παιδόφιλος

Το μεσημέρι της Παρασκευής (09.06.2023) ο άνδρας κάλεσε την ανήλικη στο τηλέφωνο και με χυδαίο τρόπο της είπε ότι θέλει να συνουσιαστεί μαζί της.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας το κορίτσι δέχτηκε από τον κατηγορούμενο φωτογραφία μιας γυναίκας κατά τη διάρκεια ερωτικής πράξης. Η μητέρα του κοριτσιού κάλεσε τον 63χρονο και του είπε «τι θες με την ανήλικη;»

Το ραντεβού του 63χρονου με την ανήλικη

Το πρωί του Σαββάτου (10.06.2023) ο παιδόφιλος έστειλε μήνυμα στην 15χρονη απολογούμενος για τη φωτογραφία που έστειλε λέγοντας ότι προορίζονταν για άλλη. Η ανήλικη ενημέρωσε τη μητέρα της και μετά από υπόδειξη της επικοινώνησε μαζί του και τον έπεισε να συναντηθούν.

Έκλεισαν ραντεβού για τις 14.30 του Σαββάτου στην Ομόνοια, κατόπιν ενημέρωσης της ΕΛ.ΑΣ. Άντρες της Αστυνομίας πέρασαν χειροπέδες στον 63χρονο κατά τη διάρκεια του ραντεβού.

Ο πατέρας του κοριτσιού ανάρτησε βίντεο που αφόπλισε τον παιδόφιλο πριν επέμβει η αστυνομία στο οποίο διακρίνεται ο 63χρονος.

Η ανάρτηση του πατέρα για τον παιδόφιλο

Ο πατέρας της μιας ανήλικης προχώρησε σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook κοινοποιώντας ένα μακροσκελές κείμενο για το πώς ο 63χρονος επιχείρησε να αποπλανήσει το παιδί του.

Ο πατέρας υποστήριξε ότι δεν είναι η πρώτη που το κάνει αυτό, προσθέτοντας ότι έδινε στις ανήλικες χρήματα για να έχουν επαφές μαζί του.

Σε βάρος του 63χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και προσβολή παιδιών για γενετήσιες πράξεις και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση